vrijdag 8 februari 2019

Ral design waaier

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen. Vind ral waaier als je nu zoekt. De RAL Design collectie omvat 1.

De kleuren van RAL Classic en RAL Design kruisen elkaar niet. Totaal aantal kleuren: Let op! We hebben het RAL -kleursysteem en de RAL -kleurmonstersystemen opnieuw gedefinieerd. En precies ontworpen om te voldoen aan de eisen van ambachtslieden, architecten, ontwerpers en producenten.


Zodat u de optimale kleur in elke werksituatie sneller en eenvoudiger kunt bepalen en duidelijk kunt definiëren. RAL design is een uitgebreide kleurenwaaier ten opzichte van de RAL classic kleurenwaaier. Kies je kleuren uit RAL EFFECT, RAL CLASSIC en RAL DESIGN – drie onafhankelijke collecties die elkaar aanvullen.

Bestel hier uw RAL kleurenwaaiers! Het RAL Design systeem omvat 1. CIELab systeem inclusief een kleurenwaaier en een kleur atlas. Ideaal voor architecten en ontwerpers.


Werkt alleen met de RAL iColours app. Voor ontwerpers is een groter kleurenpalet gewenst dan de 2RAL Classic kleuren. Verzadiging (saturation): cijfers, een percentage.


U heeft al een RAL -kleurenwaaier voor slechts €1exclusief BTW. Heeft u liever grotere kleurvlakken, dan raden we de RAL Kaan. RAL Effect bevat 4vaste kleuren en bovendien metallic kleuren.


Het is de eerste kleurencollectie van RAL die bedoeld is voor verf op waterbasis. Formaat waaier 20xcm. De vaststelling van de kleurschakeringen zijn gefaciliteerd door de criteria tint (H), lichtheid (L) en chroma (C).


RAL KKleurenwaaier met alle 2RAL Classic kleuren. Binnen RAL heb je de keuze uit een aantal series en systemen. Het beheer is in handen van het RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung.

Wilt u inspiratie op doen voor verfkleuren? Gebruik dan deze online RAL waaier. Als u een RAL kleur uitkiest met behulp van deze waaier moet u er echter rekening mee houden dat de kleuren zoals weergegeven op deze pagina kunnen verschillen met de specificaties van daadwerkelijke RAL kleuren. Vergelijkbare zoekopdrachten voor ral kleuren waaier. Info over ral kleuren waaier.


Resultaten van zoekmachines! RAL is een bekend en van oorsprong Duits systeem om kleuren van bijvoorbeeld verf en coatings te definiëren. Alle 2RAL CLASSIC kleuren vind je in onze RAL kleurenwaaier.


Wil je kleurinspiratie opdoen of iets tastbaars hebben om mee te nemen naar jouw klanten? Deze RAL waaier is ideaal om kleuren te vergelijken. De Dwaaier heeft als grote voordeel dat RAL gemikt heeft om het volledige kleuren.


Met 2kleuren is deze waaier zeer compleet te noemen en vind je altijd wel een kleur die geschikt is voor jouw buiten- of binnenwerk! Op deze website kun je meer informatie vinden over het RAL Classic kleurenwaaier systeem en kun je op jouw gemak de verschillende verfkleuren bekijken. LET OP: Kleurenkaarten en kleurenwaaiers nemen wij NIET retour.


Donkere, lichte, intense en vergrijsde kleuren zitten lukraak door elkaar. Bij de RAL DESIGN kleuren schijnt er wel systeem in te zitten - maar die 2RAL Classic-kleuren worden het meest gebruikt. In de basiscollecties RAL 840-HR en RAL 841-GL zijn kleuren vastgeleg die bijv.


Ze worden voortdurend aangepast aan de behoeften van de industrie. Door deze collecties wordt een breed spectrum aan toepassingen afgedekt. Hier vindt u alle verfkleuren van RAL Design ! Kijk ook bij de andere kleuren.


Kies een kleur en bestel direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts