maandag 11 februari 2019

Design vazen en schalen

Exclusieve collectie vazen. Dutz, Des Pots en Pols Potten. Alle soorten en merken vazen shop je onlinel. Bestel direct jouw nieuwe vaas!


Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.

Zoek je vazen en schalen ? In onze webshop bestel je online zonder verzendkosten (boven €5-) en direct verstuurd! Direct online vazen en schalen bestellen. Moderne design vazen en schalen.


Op zoek naar vintage en retro vazen , potten en schalen ? Bij Woodstock vind je boho, hollywood regency, deens design , retro en brocante vanaf euro. Neem een kleurrijke vaas en vul deze met kleurrijke bloemen en u heeft pas echt eye-candy in uw interieur.

Alle vazen en schalen in ons assortiment worden door gerenommeerde leveranciers geleverd en door de beste glasblazers gemaakt. Investeert u in een prachtige vaas of een kleurrijke schaal van City of Glass, dan weet u zeker dat u een aankoop doet waar u jaren plezier van heeft. De Italiaanse glaskunst vazen en schalen kenmerken zich door pure schoonheid en traditioneel ambachtelijk meesterschap. De hoge decoratieve waarde van de vazen en schalen waaronder de Italiaanse Murano stijl collectie van Dino Ripa, maakt dat elke vaas of schaal een aanwinst is voor uw interieur, bovendien zijn ze zeer betaalbaar. U betaalt geen verzendkosten.


Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te dekken. Er is geen verplichting en u kunt altijd uw abonnement stopzetten. Luxe potten en vazen van topmerken.


Grootste collectie design potten en vazen van Europa. Shop je design vaas of pot snel online. Design schalen van bekende merken.


Verras je partner met een prachtige schaal en ervaar wat deze doet met je eigen interieur. Als je het over schalen hebt, dan kun je niet om Alessi heen. Verfraaien van uw huis met Vazen.


Ruim assortiment online bestellen!

Dé trendsetter op het gebied van de mooiste bloemen, boeketten en cadeaus. Altijd betaalbaar, trendy en kleurrijk. Het zit ’m in de details, ook voor je interieur. Onze vazen zijn ontworpen om je dagelijks leven op te vrolijken en je creativiteit te stimuleren – of je nu enkele bloemen in een blauwe glazen vaas zet, of een rij schalen gewoon zichzelf laat zijn. Neem een kijkje in ons assortiment en vind dat ene voorwerp dat jou blij maakt.


Webwinkel voor met de hand gemaakte en mond geblazen objecten van glas. Verkoop glazen schalen , vazen van glas, vogeltjes en andere dierfiguren, glazen tulpen, design en glaskunst van Borowski, Fidrio, Loranto en andere merken. Buiten openingstijden zijn wij op afspraak open. Prachtige design vaas en schaal. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Vind de beste selectie design vazen en schalen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit design vazen en schalen voor de dutch luidspreker markt bij. Flinders is officieel dealer van Kartell, Muuto, Normann Copenhagen, Goods en natuurlijk Alessi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts