donderdag 7 februari 2019

Hippe wasmand

Specialistisch advies nodig? Alle merken hippe wasmand. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist.

Kies uit 2producten vanaf € 50. Opruimen gaat altijd beter als je nieuwe opbergers hebt. Al die zomerwasjes keurig in de man in je leuke nieuwe wasmand.


Weg met die saaie standaard wasmand , hippe wasmanden die jij (en iedereen in je huis) met plezier vol gooit. We zijn dol op kleine grapjes in het interieur. Zo ook op deze wasmand in de vorm van een wasmachine.


Niet de goedkoopste in dit rijtje met hippe wasmanden , maar wel onze favoriet: deze House Doctor- wasmand op wielen.

Vergelijk Hippe Wasmand online bij LionsHome. Een wasmand op de babykamer is praktisch, handig en erg leuk! Twaalf tips voor hippe , stoere en leuke wasmanden van onder meer HM, Jollein en Ferm Living. Deze mand heeft een bamboeframe en is gemaakt van polyester stof met linnen look. Perfect voor in de tent of voortent, maar ook thuis misstaat deze zeker niet.


Met deze DUURZAME MANDEN heb jij een opgeruimd huis. Voor iedereen die van de eco woonstijl houdt. Hippe manden en handige opbergers vind je hier. Hoe is het mogelijk, gemaakt van 1 natuurlijke vezels met de uitstraling van leer, wat je ook nog eens in de wasmachine kunt wassen.


Met de lengte van 25cm, breedte van 30cm en een hoogte van 58cm leent deze mand zich perfect als hippe wasmand. Van een stijlvolle rieten wasmand tot een praktische wasmand op wielen. Deze prachtige wasmand met een roze zwaan is een mooie oplsossing voor de vuile was van uw kindje. U kunt de mand eenvoudig dicht klappen, zodat de was uit het zicht is.


De wasmand heeft ook twee handgrepen, waardoor hij makkelijk verplaatst kan worden. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bekijk ons unieke assortiment wasmanden. De leuke design wasmanden hebben een leuke en hippe uitstraling.


In de vorm van een waszak, op basis van hout en rattan of met een ronde of juist een rechthoekige vorm. Er zijn allerlei modellen beschikbaar, zodat u daar online en bij ons in de winkel eenvoudig inspiratie mee op kunt doen. Voor dit artikel nemen we de wasmanden van Brabantia onder de loep. Toch kan het ook een leuk decoratief accent aan je badkamer of wasruimte geven. Zo’n hippe wasmand van Brabantia staat toch een stuk mooier dan een doorsnee wasmand.


From Scandinavia with love: deze stevige wasmand is speels en stijlvol tegelijk. Een mooi ontwerp van Roommate, het Deense merk vol speelse items waar kinderen van houden en die perfect passen in jouw interieur. Dankzij deze hippe wasmand gestreept wordt het bijna leuk om vuile was te verzamelen! De was, een eindeloze herhaling van zetten. Maar dankzij deze hippe wasmand gestreept van House Doctor wordt de was doen opeens een beetje leuk.


Deze wasmand van House Doctor is een eyecatcher op jouw badkamer. De wasmand afkomstig van het merk Blomus heeft een volume van liter en een hoogte van cm. De bovenzijde van de wasmand wordt gesloten door twee over elkaar vallende kleppen.


Het product is gemaakt van. De Brabantia wasmanden zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Denk aan een wasmand met deksel of juist een flexibele wasmand. Ook in materiaal is er wat te kiezen. Ga je voor een RVS wasmand ? Of is een stoffen waszak juist meer wat je zoekt?


Het design moet naast mooi ook praktisch zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts