donderdag 7 februari 2019

Moderne haard

Kies uit producten vanaf € 1025. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De soort moderne openhaard die u kiest bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning.


Moderne openhaarden zorgen voor schoner stoken. Kiest u een haard met een modern uiterlijk of gaat u liever voor een klassieke uitstraling?

Het is allemaal mogelijk bij Walo Openhaarden. Met de moderne inbouwhaard is een mooie design haard te realiseren, welke op hout of gas wordt gestookt. Bijna alle moderne sfeerhaarden worden voorzien van de nieuwste inzet modules met Opti-Myst 3d vlamtechniek.


Deze serie heeft een 3-d vuurbeeld met rookeffect. Nog nooit was elektrisch vuur zo realistisch. De moderne , innoverende, intelligente open haard van AFIRE is high-tech en voldoet aan de eisen van eigentijdse open haardvuren. High-tech hoogwaardige haarden die ecologisch zijn. AFIRE is een fabrikant van exclusieve en moderne haarden voor de hedendaagse consument die de voorkeur geeft aan kwaliteit, veiligheid en gepersonaliseerd ontwerp.


Design haarden geven uw woning karakter en vormen het kloppend hart van uw interieur.

Ze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel wegens de heerlijke warmte die ze geven. U kunt kiezen voor een houthaard of gashaard en behalve inbouwhaarden zijn er ook vrijstaande designhaarden. Stoken uw haard op hout, gas, bio-ethanol of elektrisch? Iedere haard vereist maatwerk, wij denken daarom graag met u mee om tot een juiste keus te komen.


Haarden met gemak of knisperend vuur. Door het delen van informatie en kennis helpen we u bij het vinden van het haardvuur dat past bij u, uw gezin, woning én leefstijl. Je hebt namelijk geen rommel in huis door roet, as en hout. En het belangrijkste: de vlammen van de moderne haarden zijn haast niet van echt te onderscheiden. Kortom, je profiteert van alle voordelen van een kachel, zonder de nadelen.


Aan de wand of juist niet? Met een elektrische haard heb je enorm veel flexibiliteit. Een schitterende elektrische haard zijdig met fonkelend vlambeeld en exclusieve uitstraling.


Afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Bekijk de driezijdige elektrische haarden. Vergelijk hier de online deals makkelijk en snel. Computervisualisaties geven onze klanten een duidelijk beeld van hoe het haard meubel er uit zal zien. Maar eigenlijk is de benaming van modern tweeledig, want een moderne openhaard is niet alleen modern qua techniek maar ook modern qua uiterlijk.


Op zoek naar een moderne haard ? Bij Colard Winde Rustiekbouw bent u aan het juiste adres!

En dan hebben we het nog niet een gehad over alle mogelijkheden van deze unieke haard. Door een ruime keuze aan modellen en afmetingen is er voor ieder interieur een haard van Flamerite te vinden. Door de geringe inbouwdiepte is deze haard vrijwel overal te plaatsen.


Gratis verzending productomschrijving: met deze electrische kachel creërt u een warme en gezellige sfeer in huis. Kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarhei efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak? Onze haarden brengen niet alleen sfeer in de ruimte, maar ze zorgen ook voor een lekker warme kamer.


M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Beste prijs alles uit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts