woensdag 13 februari 2019

Cornet glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


U wilt samen met uw vrienden genieten van een deugddoend glas CORNET in uw stamkroeg? Maar uw cafébaas is nog niet mee? Wij helpen u om hem over de streep te trekken.


Schenk hem of haar een gratis fles CORNET , in een gepersonaliseerde bierdoos. Bedenk een leuke persoonlijke boodschap die hem overtuigt om CORNET te serveren. Cornet Oaked Bierglas is een mooi groot en stevig bierglas met in de steel een masker van een ridder, dit masker vindt je ook in het logo en dus ook weer terug op het glas. Each Cornet Barcelona glass captures the artful beauty of master mouth-blown glass with delicate paint strokes to create a one-of-a-kind drinking vessel. Our sparkling wineglasses are then intricately painted by hand in the brilliant hues of the Basilica’s soaring stained- glass windows.


Cornet glas

Het glas heeft een volume van ä 33cl en het biedt u de beste manier om van uw biertje te genieten. Dergelijke bierglazen zijn zeer populair, zeker als geschenk voor een vrien collega, echtgenoot. Het Cornet Bierglas is een officieel bierglas met een inhoud van cl. Dit bierglas is speciaal ontworpen voor speciaal bieren van Cornet en is niet vaatwasserbestendig.


Geniet optimaal van je Cornet speciaalbier. Je kunt de bierglazen eenvoudig bij ons bestellen. Bekijk ook onze gehele collectie speciaalbier glazen.


Cornet bier glas met mooi bewerkte steel (ridder helm). Stuks leverbaar, euro. Nieuw Ophalen of Verzenden. Opmerkingen over Cornet met gratis glas , set flesjes à cl. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser.


Elk bier wordt gedronken uit zijn eigen glas ! Het assortiment bestaat uit koperen en houten. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Geef ons uw mail adres en zullen we u melden wanneer u Cornet. Bierglas cornet 25cl glazen beschikbaar €- per stuk voor vragen of interesse kunt u altijd mailen. De Cornet Bierglazen zijn officiële bierglazen met een inhoud van cl.


Cornet glas

Van de palm brouwerij in belgië. Deze bierglazen zijn speciaal ontworpen voor speciaal bieren van Cornet en zijn niet vaatwasserbestendig. De Cornet , die we zo gaan drinken is niet gelagerd op houten vaten.


Deze Cornet dankt zijn specifieke smaak aan de houtsnippers die in het brouwproces zijn gebruikt. Het speciale Cornet-glas is een fraai degustatieglas met een flinke afmeting. Uiteraard is de stijl van het flesje doorgevoerd op het glas. CORNET is genoemd naar Theodoor Cornet , rentmeester van kasteel Diepensteyn. Vandaag is CORNET een oake zwaar blond bier van hoge gisting (alc. vol. ). Een zeer speciaal online assortiment met de meest uiteenlopende maten en vormen.


Echte trappist, abdij en witbier glazen met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij leveren al jaren de meest uiteenlopende bierglazen en verpakken deze professioneel en met veel zorg. Al onze glazen zijn nieuw en rechtstreeks uit eigen magazijn geleverd.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts