maandag 18 februari 2019

Elho pure

Voor 23:bestel morgen in huis. Casa Vivante uit ons aanbod! Kies uit producten vanaf € 110. Laat je hieronder inspireren door onze uitgebreide collectie producten. Maak van jouw huis een groen thuis.


Elho pure

Elho Pure tot goedkoper. U heeft jaar kleurgarantie op alle bloempotten uit de Pure collectie van Elho. Give room to nature and brighten up your living room, kitchen, terrace, balcony or any other place with plants. Surround yourself with nature in elho flowerpots and.


De naam ‘bloempot’ zou deze unieke ornamenten teniet doen. Uiterst functioneel en werkelijk een lust voor het oog. Meld je aan en profiteer je van leuke winacties, tips voor je tuin, terras of balkon en heel veel inspiratie! De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten. De producten worden daarna zorgvuldig met de hand bewerkt tot het gewenste eindresultaat bereikt is.


Vergelijk meer dan 1bloempotten. De laagste prijs op Beslist. Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment. Specialistisch advies nodig? Deze 1 handgemaakte bloempotten kunnen jarenlang in de zon blijven zonder dat het verkleurt.


De bloempotten zijn licht van gewicht maar sterk genoeg om staande te blijven. Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes. De Pure onderzetter is te gebruiken met vrijwel alle bloempotten uit de Pure lijn van elho.


De onderzetter is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij weerbestendig, breukproof en kleurvast is. Een prachtige schaal voor zowel binnen- als buiten gebruik. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren en daarom geschikt voor elke tuin en elke kleur bloem of plant. Zo zijn de plantenbakken gemaakt van hoogwaardige kunststof en blijven ze zeker tien jaar lang mooi van kleur. Daarnaast zijn ze geschikt voor binnen én buiten gebruik, ze zijn namelijk vorstbestendig tot wel -graden.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze bloempotten zijn vervaardigd van polyethyleen, een kwalitatief sterk materiaal dat ook bij vrieskou van -graden Celsius niet barst. Dit materiaal is ijzersterk en geschikt voor temperaturen variërend van - graden tot graden.


Elho pure

De structuur en lijnenspel van de elho pure straight crystal high worden afgewisseld door een zachte uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de pot een perfecte toevoeging is voor jouw tuin of woonkamer. Dankzij de verhoogde bodem is de pot makkelijk te beplanten en hoef je niet de gehele pot te vullen met aarde. Met de elho pure soft brick divider breng je een stukje ongetemde natuur mee naar huis. Door het grote formaat is.


De Pure round is een tijdloze must have voor iedere planten liefhebber. Dankzij haar unieke prachtige vorm passend in ieder interieur, patio of tuin. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van de Pure round! Deze elho bloempot is geschikt voor ieder type plant of voor mooie decoratiestukken.


De vorm is eenvoudig en natuurlijk, waardoor jouw planten mooi tot hun recht komen. Bovendien is het materiaal bestand tegen vorst en UV. Hij blijft dus nog lang mooi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts