dinsdag 5 februari 2019

Vernis mat

Polyvine de vernis voor watergedragen verf zoals krijtverf kalkverf en Chalk Paint. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De lak heeft een mooi eindresultaat en goede bescherming. Het accentueert de houtnerftekening, is vocht en vuilwerend en gemakkelijk verwerkbaar.


De vernis is geschikt voor, meubels, deuren, kozijnen,en betimmeringen binnenshuis.

Extra matte vernis voor meubels en keukens. Wij raden u het sterk aan voor keukens als u een sterk en extra mat resutaat wilt hebben. Breng het aan met een verniskwast voor een mooi en streeploos resultaat. De lak is vocht- en vuil werend en extra kras- en slijtvast.


Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een blijvende mooie matte uitstraling. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Abbondanza extra matte vernis is een watergedragen, niet vergelende vernis met ingebouwde verharder.

Ideaal voor een super matte afwerking op geverfde of houten meubels, krijtverf, muren en vloeren e. Vernis extra mat is geurarm, slijtvast, elastisch en snel drogend. Een ruim assortiment vernis en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online! Krijtverf afwerken met vernis , verniswas of boenwas. Bij ons vind je alle producten voor het afwerken van meubels, vloeren en accessoires binnen en buiten.


Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Het maakt de geschilderde oppervlakken gemakkelijkere te reinigen en beschermt tegen witte vegen. Owatrol OXID Vernis Mat online kopen! Zeer geschikt ter decoratie of functioneel gebruik.


Hierbij kun je denken aan tafels, stoelen, meubelen, schuttingen, poorten etc etc. Bij verwerking met spuit, eventueel nastrijken met een borstel om mogelijke druipsporen te voorkomen en het product beter in het hout te laten dringen. Voor de eerste laag de vernis tot met white spirit verdunnen, idem bij verwerking met verfspuit. De vernis beschermt het hout binnenshuis en geeft een mooie matte afwerking.


Het is speciaal geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen. Vernithane is één van de meest slijtvaste vernissen op de markt. Vernitane beschermt je parket of plankenvloer zodat die vele jaren onderhoudsvrij blijft.

Deze solventgedragen vernis geeft een geelachtige kleur na droging. Meubels, hout of parketvloer beitsen? Bekijk ons aanbod vernis , blanke lak, traplak en vloerolie. Met deze week korting op.


Rambo beits en Glitsa parketplak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts