donderdag 28 februari 2019

Wijzonol of sigma

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bestel nu online tot korting! Alle varianten Sigma Verf. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Hij is daarnaast makkelijk te reinigen is en heeft weinig vuilaanhechting.

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Ontvang jouw kleurenwaaier! Zijdeglans verf voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


Dat voorbeeld van Bas is wel typerend en de Rubbol XD buitenverf van Sikkens is eigenlijk net zo goed als de Sigma S2U Allure Gloss. In deze video (ik maak dezelfde video voor vakschilders, alleen dan krijg je je eigen linkje ipv openbaar ;-)) laat ik zien hoe goed zij online zijn. Mijn vriend kent dit merk niet.


Heb daar dus geen mening over.

Weet alleen dat wij zelf altijd wijzonol en sigma gebruiken, omdat die gewoon goed zijn. Deze merken zijn onder andere verkrijgbaar bij winkels als decokay, interkleur, decohome. Wijzonol vakverf voor professionals.


Dit zijn interieurzaken waar je vaak ook behang, gordijnen etc. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Professionele verf of verf van een A-merk bij het schilderen van de woning? Er zijn veel fabrikanten van verf, lak of beits die hun producten aanbieden op de Nederlandse markt.


Bekijk ons uitgebreide Sigma assortiment. Specialistisch advies nodig? Met de opvallende kleuren en tints om een contrast aan te brengen, net als met de kleuren die juist zorgen voor een rustig geheel dat niet te veel aandacht vraagt. Kwaliteitsverf met bijna een eeuw geschiedenis.


Verfwebwinkel is Vakverf Servicepunt. Beide hebben een radiocampagne lopen met als inzet een duurzaamheid van hun producten van jaar. Sikkens en Sigma zijn sinds jaar en dag grote concurrenten.

Als schilder heb ik honderden liters van beide topproducten verwerkt en wil ik de ervaringen delen over deze producten. En welke verf is nu beter? Hierdoor zijn deze muurverven populair onder de kritische doe-het-zelvers.


Sigma Schakelverf is een EPS (Een Pot Systeem) verf, dit is een half-glanzende grond- en aflak in één. Bepaal aan de hand van de beoogde uitstraling ook welke type buitenverf je koopt. Wil je een semigloss, gloss of matte finish?


Dit is bepalend voor het aanzicht van je houtwerk. Dan is dat geen enkel probleem. Histor en Flexa zijn voorbeelden van B-merken. De voordelen van een A-merk zijn vaak groter dan gedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts