vrijdag 6 juli 2018

Grondverf kunststof

Grondverf van alle merken op beslist. GAMMA grondverf kunststof wit 2ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen zoals bij kunststof keukendeuren, schroten, kozijnen en rolluiken. Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2. Flexa grondverf voor kunststof wit 750ml is een matte hechtprimer voor harde kunststoffen voor binnen en buiten op basis van speciale bindmiddelen.


De KARWEI grondverf kunststof wit 2ml zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen.

Zo is de grondverf ideaal voor kunststoffen als polyester en pvc. Gebruik de grondverf voor bijvoorbeeld kunststof keukendeuren, kunststof schroten en kunststof kozijnen. Het zoeken naar een grondverf die geschikt is voor kunststof oppervlakten is makkelijker dan ooit. Wanneer kies je voor een kunststof primer?


Primer voor kunststof heb je nodig als je kunststof voor de eerste keer gaat schilderen. Kunststof is glad materiaal, waardoor ‘gewone’ grondverf er niet goed op blijft zitten. Speciaal voor kunststof en andere gladde ondergronden hebben we een grondverf ontwikkeld die wél perfect hecht en de optimale basis vormt voor een mooi resultaat. Na het gronden kun je zonder problemen overschilderen met alkyd- en acryllak.


Sikkens, Nelf, Koopmans en Drenth, tegen een zeer gunstige prijs.

Nu je de kunststof voorbereid hebt en de grondverf hebt aangebracht, kun je beginnen met de kunststof verven! Volg daarbij de onderstaande stappen: Het aflakken van het oppervlak kan prima met Flexa Expert Houtlak. Ook kun je Flexa Strak In De Lak Hoogglans, voor een glanzende afwerking. Wissel tijdens het schilderen horizontaal en verticaal af. Dit is natuurlijk niet zonder reden.


Ook voor kunststof oppervlakken is er grondverf. Hiervoor geldt hetzelfde als bij een grondverf. Behandel het oppervlak eerst goe breng de primer op, laat het drogen en breng dan pas de lak aan.


Niet alle grondverf stinkt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel hier eenvoudig kunststof primer in de aanbieding.


Een grondverf is belangrijk bij het aanbrengen van een nieuw laagje verf op kunststof. Als je direct verf aanbrengt op plastic is de kans groot dat het niet goed hecht. Naast het licht opschuren van de kunststof zorgt primer ervoor dat het verf niet gaat bladderen en het voor lange tijd goed blijft zitten. Voorbeelden van harde kunststoffen zijn PVC, polyester en formica. Deze terpentineverdunbare grondverf heeft een goede hechting op gladde ondergronden.


Verkrijgbaar in witte kleur. Het zorgt voor een uitstekende hechtlaag. Geschikt voor binnen en buiten.

Voor het gronden van harde kunststoffen zoals PVC, fineer en trespa. Zorgt voor een uitstekende hechting van de laklaag. De multiprimer Rapid is een primer die een zeer goede hechting heeft op diverse kunststoffen en staal. Hout, metaal of kunststof lakken begint met deze grondverf Lees meer. Kenmerkenblad Veiligheidsblad.


L) × × Vul het te bestellen aantal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts