vrijdag 13 juli 2018

Steunkousen voor in vliegtuig

Steunkousen Effectief Bij Spataderen. Weet u niet welke brace bij u past? Enkelbraces zijn scherp geprijsd. Gratis retourneren en achteraf betalen!


Ofa Bamberg is een geliefd steunkousenmerk voor actieve mensen, jong en oud. Hun kousen zijn ideaal als reiskousen, aangezien ze optimaal de bloedcirculatie bevorderen tijdens lange periodes van zitten of staan.

Uren in een vliegtuig zitten kan a-relaxed en ook nog eens slecht voor je gezondheid zijn, waarschuwen specialisten. Het advies: draag steunkousen ! Wie geen steunkousen draagt, zou namelijk keer zoveel kans hebben op trombose: een bloedprop die een goede bloedtoevoer naar de organen verhindert. De sokken worden niet voor niets veel gebruikt in de hardloopsport en tijdens lange ( vliegtuig )reizen! Voor optimaal effect doe je de sokken aan als je wakker wordt en uit voor je naar bed gaat.


Ze kunnen dus ook gedragen worden tijdens het rennen, skiën, wandelen of bij andere sporten. De kans op een stijve nek na wat knikkebollen in je vliegtuigstoel is groot. Neem daarom een nekkussen mee in het vliegtuig.

Handig: tips om heerlijk te slapen tijdens een lange vlucht 13. Let op: steunkousen of steunpanty’s verschillen van medische compressiekousen. Compressiesokken voor het vliegtuig.


Reizen is een van onze favoriete hobby’s. Strakke steunkousen kunnen zelf trombose veroorzaken, en de goedkope steunkousen zoals die op vliegvelden te koop zijn, zijn in ieder geval niet goed. De bijwerkingen van heparine en aspirine zijn zeldzaam, maar niet verwaarloosbaar als zoveel mensen aan die medicijnen gaan voor zo’n klein risico. Er zijn uiteraard diverse maten maar er zijn ook een aantal categorieën van druk en dat is persoonlijk.


Die kousen van de Hema zijn drie keer niks. Heb je snel steunkousen voor op reis nodig dan even naar de drogist of apotheek. Je bent wel snel een paar tientjes kwijt.


STOX vliegtuigsokken zijn hierbij de oplossing. Vliegtuig sokken (ook wel compressie sokken genoemd) zorgen ervoor dat de bloedcirculatie in de benen en voeten gestimuleerd wordt. Wanneer je lang stil zit tijdens lange afstandsvluchten kan dit voor dikke voeten, gezwollen enkels of opgezwollen benen zorgen. Trombose kan ontstaan als het bloed in onze aderen niet goed in beweging blijft.


Het bloed moet, tegen de zwaartekracht in, uit de benen terug naar het hart en daarbij helpen spierbewegingen in de benen. Maar in het vliegtuig zitten we soms vele uren achtereen stil, net als in de bioscoop of soms na een operatie. Opgelet: risico op flebitis in het vliegtuig ! In het vliegtuig ligt het risico op flebitis vier keer hoger voor een vlucht van meer dan vier uur en maar liefst tien keer hoger voor een vlucht van meer dan tien uur.

We zitten uren achtereen op elkaar gepakt met opgetrokken of gekruiste benen en zonder te bewegen. U kunt ze echter ook gebruiken voor kortere reizen en wanneer ugedurende een lange werkdag veel stil moet zitten. Reiskousen effenis een categorie met effen steunkousen , die bedoeld zijn voor mensen die eenlange vliegtuigreis moeten maken. Hg) Simpele steunkous voor dagelijks gebruik en reizen.


Geschikt voor zowel mannen als. Dit waren de reis-tips voor deze keer, die vooral specifiek zijn voor de reis in het vliegtuig. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie ervaringen in het vliegtuig ! En waar is jouw laatste vliegreis naar toe gegaan?


Reis jij graag met het vliegtuig ? Menig stewardess slaat steunkousen voor lange afstandsvluchten in als ze het vliegtuig weer bestijgt, vertelt een apotheker aan VTM Nieuws. Alternatieven voor de steunkous Nou ogen steunkousen niet bepaald sexy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts