woensdag 11 juli 2018

Uitlaat verf zwart

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Bestel Verf Zwart bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 395. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

VHT Flameproof is een zeer hittebestendige uitlaatlak voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten , spruitstukken en andere onderdelen die aan extreme hitte worden blootgesteld. GAMMA spuitlak hittebestendig zwart 4ml is speciaal bedoeld voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten en kachelpijpen. Deze lak is bestendig tot 5graden Celsius.


Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2. Ik heb de uitlaat van mijn transalp gespoten met hittebestendige verf. De achterpot zwart gespoten, geen probleem zit er strak op en was zo droog. Het bochten heb ik zilver gespoten maar bljven zelfs na een toertochtje van 300km een soort van taaie massa welke je met je vinger zo weer van de pijpen afveegt.


Inmiddels zit alleen nog achteraan de uitlaat zwarte lak, de rest is kaal. Toch wil ik de hele uitlaat mooi zwart hebben dus ik ga het komende zomer nog maar eens proberen. Heeft iemand tips voor mij hoe ik de uitlaat moet spuiten zodat de lak er nu echt op blijft zitten.


Het kan gebruikt worden voor verschillende warme oppervlakken zoals een uitlaat , barbecue of kachel. Hittebestendige verf voor de houtkachel, tuinkachel of uitlaat. Ook als u een rvs kachelpijp zwart of grijs wilt spuiten dan is deze hittebestendige lak geschikt. Ik heb hier een uitlaat die nogal roestig is maar verder wel har om hem nou wat te verfraaien wil ik hem zwart maken, zou een moffellaag blijven zitten?


Of bestaat er een verf die tegen hoge temperaturen kan? Waarmee houden bv crossers hun uitlaat eigenlijk zwart ?

Voorkom dat de uitlaat van uw scooter of brommer lelijke roestplekken krijgt. Krasjes en andere beschadigingen op tijd behandelen met hittebestendige spuitlak is daarvoor van groot belang. Door de chemische structuur van de hittebestendige spuitverf verbrandt deze verf niet bij hoge temperaturen van uw uitlaat. VHT GSP1flameproof is een zwarte , zeer hittebestendige uitlaatlak voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten , spruitstukken, turbohuizen en andere onderdelen die aan extreme hitte worden blootgesteld.


Deze VHT lak is ook geschikt voor het spuiten van kachels, tuinhaarden, vuurschalen en BBQ’s. Om de Heatwrap te beschermen tegen slijtage en schadelijke vloeistoffen kunt u deze het beste behandelen met deze hittebestendige verf. Verkrijgbaar in de kleur zilver en zwart (tevens te gebruiken als verf direct op RVS oppervlaktes).


Stilleven hittebestendige verf in de kleur zwart is een sneldrogende, speciale verf die zonder grondlaag moet worden aangebracht. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor metalen objecten die hoge temperaturen (tot 530ºC, uitgezonderd wit: tot 200ºC) moeten weerstaan. Denk bijvoorbeeld aan ovens, buitenkachels, verwarmingstoestellen, verwarmingsbuizen, uitlaten , spruitstukken en andere verwarmde onderdelen die aan extreme hitte worden bloot gesteld. Je kunt de hittebestendige verf zelfs voor delen van je motor of auto gebruiken.


Hammerite hittebestendige lak mat zwart 4ml is een hittebestendige lak voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden. Het is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen, tot wel 600°. Mijn uitlaat is bijna terug volledig doorgeroest na katalsator, blijven er aan lassen helpt niet meer.


Nu ben ik aan het uitkijken naar een nieuw stuk met katalysator. Zou het helpen als ik de uitlaat vanaf katalysator tot einddemper zwart spuit met hittebestendige verf 650°C? Met de hittebestendige lakken van GAMMA kan je ondergronden verven en beschermen die worden blootgesteld aan hoge temperaturen.


Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondergronden bij de open haar verwarmingsbuizen, ovens, uitlaten en buitenkachels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts