vrijdag 20 juli 2018

Origin behang

Origin behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. De specifieke Origin look, rijk en warm tegelijkertij is de basis van het succes van de Origin - luxury wallcoverings collecties.


Alle wandbekleding wordt door het Nederlandse Origin - designteam ontworpen. Het behang straalt luxe en verfijning uit, waarbij traditionele thema’s worden vermengd met eigentijdse trends. Met Urban Funky, Beaumont, Ouverture.


Exclusief behang van Origin Wallcoverings voordelig online bestellen bij Behangwereld. Origin – luxury wallcoverings beschikt over een ruim assortiment hoogwaardige en eigentijdse wandbekleding van professionele kwaliteit. Welke stijl of sfeer u voor een bepaalde inrichting ook zoekt, bij Origin vindt u een verscheidenheid aan geschikt behang passend bij uw ontwerp. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Orgin heeft behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geven.


Origin behang

Daarmee is er voor elke kamer een geschikte soort behang verkrijgbaar voor verrijken van uw woning. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Origin - luxury wallcoverings. Origin Essentials behang online bestellen bij Behangwereld. De unieke en vernieuwende dessins, de rijke materialen en prachtige kleuren van het behang geven elke ruimte een warme en luxe uitstraling. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Couture behang van Origin Wallcoverings online bestellen bij Behangwereld. Door de jaren heen heeft Origin zich gevestigd als één van de leidende aanbieders op het gebied van hoogwaardige wandbekleding voor toepassingen in woon- en professionele omgevingen. Met modern, retro, designer.


Creeer je eigen industriele studio met dit geweldige behang van Origin Wallpapers met oude verweerde steentjes, plaatje! Mail ons voor een vrijblijvende visual en prijsopgave in de afmeting die je nodig hebt. Je kamer wordt naar een hoger niveau getild.


Origin behang is luxueus en spreekt tot de verbeelding. Dat het behang van Origin van goede kwaliteit is, zie je terug in het feit dat het behang ook voor projecten gebruikt wordt. Dat is pas voordelig behangen ! Origin heeft verschillende collecties met doorgaans eenzelfde luxueuze uitstraling. Toch heeft elk boek een echt eigen, uniek thema.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Laat je muren tot leven komen met dit prachtige behang met dierenhuid print in beige. Dit behang met pied de poule motief in licht roze is een fantastisch meisjesbehang. De subtiele zijdeglans creëert een prachtig effect op de wand en geeft het behang een chique uitstraling.


Gecombineerd met lichte (pastel)kleuren en natuurlijke materialen ontstaat er met dit behang een rustgevende en tegelijkertijd warme sfeer in de kinderkamer. Elk merk richt zich op een specifieke consument. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing en distributie van geïntegreerde interieur decoratie concepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts