maandag 9 juli 2018

Gordijnen groothandel

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Content Gordijnenateliers is meer dan jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen , en ging hier zelf mee aan de slag.


Inmiddels mogen we met circa 2medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Ons assortiment biedt jou een ruime keuze in kwalitatieve gordijn -, voering- en projectstoffen.

Door ons grote collectie gordijnen hebben wij voor ieder wat wils. Wij hebben al meer dan jaar lang expertise op het gebied van gordijnen. Naast een webshop en twee winkels hebben wij ook een groothandel.


Omdat wij ook een groothandel hebben kunnen wij gordijnen goedkoop aanbieden. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Groothandel - Zakelijke klanten.


Heeft u een grote hoeveelheid stof nodig? Dan bent u bij Stoffenshop dus ook aan het juiste adres. Home pagina van Match Trading by Rob Viool. Hier vindt u onze producten.


West Deco, uw groothandel in gordijnbenodigdheden. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Get Icebreaker Merino Shirt. Meditatie gordijnen groothandel. In onze spirituele textiel categorie kunt u allerlei verschillende soorten textiel vinden met een religieuze of spirituele kant.

En een van de meest populaire producten van de laatste tijd zijn meditatie gordijnen. Wat voor soort gordijnen zijn het? En wat kunnen uw klanten ermee?


Unieke gordijnen met gordijnstof Met gordijnstof kunt u veel kanten op. Onze stoffen groothandel levert grote en kleine hoeveelheden aan particulieren en bedrijven in Nederland en België. U maakt er eenvoudig uw eigen gordijnen van. Hiermee verfraait u uw interieur.


Gordijnen die niemand anders heeft omdat u zelf de stof gekozen heeft, en zelf gordijnen hebt gemaakt (of laten maken). Met de gordijnstoffen van Stoffen Online maakt u snel en voordelig sfeer in woonkamer of slaapkamer. Bent u niet zeker of uw gekozen gordijn stof past bij uw muren of vloer?


Geen probleem u kunt bij ons ook een voorbeeld stof aanvragen zodat u eerst kunt zien of de daadwerkelijke gekozen gordijnstof past bij u. Bijna honderd jaar werken we bij De Ploeg aan ideeën over wonen, leven en werken. Al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren we gordijn - en meubelstoffen. Met aandacht voor het interieur en de wereld om ons heen. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen! Bent u op zoek naar brandwerend achtergronddoek, kaasdoek of decoratie stoffen?


Ruhestoffen is een groothandel in textielstoffen en decoratiestoffen – deze worden vaak gebruikt als gordijnen of achtergronddoek voor het brandwerend bekleden van feesten, partijen, beurzen, en evenementen. U kunt bij ons ook terecht voor projecttapijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts