maandag 23 juli 2018

Trespa in badkamer

In verschillende kleuren leverbaar. Neem dan contact met ons op. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel!


Trespa in badkamer

Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. Aangezien wij niet veel plaats hebben in onze huidige badkamer , moeten wij ons douchen in de badkamer. Hebben de muren rond het bad daarom voorzien van Trespa. Ik ben er zeer tevreden van. Kuist heel gemakkelijk omdat het geen voegen heeft.


Nieuw kleedhokje, pashokje sanitairhokje volledig van Trespa. Te koop nieuw pashokje of kleedhokje voor in winkel, sportschool, kantoor, werkplaats etc. Ga je een kraan of doucherails monteren, dan is een plaatdikte van millimeter beter geschikt. Plexiglas geeft door de gladde, hoogglans look een moderne afwerking in de badkamer. In mijn douche heeft de vorige eigenaar van de woning ook Trespa of iets wat er op lijkt, aangebracht.


Als dat warm wordt dan komt er een nare chemische lucht vanaf. Ik raad je aan om dit eerst te testen bij het materiaal dat je gaat gebruiken. Wij gaan onze douche in een hoek plaatsen ( badkamer afgewerkt in groen gyproc) x 90cm met een kwartronde douchedeur.


Voor de afwerking van de douche hadden we gedacht aan Trespa -platen. Heeft iemand hier ervaring mee (evt. richtpijzen)? Wat is de normale volgorde? Kies voor een HPL-plaat, bijvoorbeeld Trespa , plaattype Atlon: Is perfect geschikt en ontwikkeld voor sanitaire toepassingen. In honderden kleuren te kiezen, perfect waterdicht en vlak.


De hoeken met sanitaire kit op te kitten en klaar is kees. Perfect in onderhoud: geen voegen die na verloop van tijd zwart uitslaan van de schimmel ! Indien je een tijdloze badkamer wil, opteer dan voor neutrale tinten zoals wit, beige, grijs en bruin. Heb je geen grote badkamer , kies dan voor wandtegels in lichte kleuren. Hierdoor zal de ruimte groter lijken.


Ook in badkamers zonder of met weinig daglicht zijn donkere tegels te vermijden. Ruim assortiment Badkamer. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Trespa is a premier developer of high quality HPL panels for exterior cladding, decorative façades and scientific surface solutions.


De Trespa sanitairwand is volledig op maat gemaakt. De douchewanden zijn al grotendeels voor gemonteerd. Mocht het toch niet lukken, kunnen wij daar altijd bij helpen. Daarbij zijn deze wanden geschikt voor omgevingen met hoge veiligheids- of hygiënevoorschriften. Informatie mobiele badkamer.


Welke badkamer het meest geschikt is voor u hangt af van uw wensen aan de badkamer en waarvoor u hem in wilt zetten. Alle verschillende types mobiele badkamer zijn gemaakt van Trespa in plaats van hout. Een speciale badkamer coating (ook wel waterafstotende verf genoemd) zorgt ervoor dat u uw badkamer kunt verven ipv tegels te gebruiken! Een zogenoemde epoxy coating in de badkamer is extreem geschikt voor vochtige ruimtes en wasruimtes en kan worden aangebracht op nieuw stucwerk en tegels.


Trespa in badkamer

Hét slimme alternatief voor wandtegels. De Fibo Trespo wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 1 waterdichte (HPL) toplaag en backing. Trespa zet veel meer uit, tijdens themperatuur wisselingen, en tegels niet zo veel. Daarbij heeft trespa een veel gesloten en vele malen gladder oppervlakte als tegels. Als je over bestaande tegels een laagje tegellijm of voorstrijk zet, dan hoor je vaak het glazuur een beetje scheuren, en dat zal Trespa niet doen.


Een naadloze douche of een naadloze badkamer is dus geen droom meer! Solid surface wandpanelen (klik hier om naar dit product te gaan) Dit zijn panelen gemaakt in composietsteen, bestaande uit natuurmineralen (aluminiumhydroxide) en harsen (acrylhars) en eventueel kleurpigmenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts