maandag 23 juli 2018

Hangend wandrek

Het gezelligste aanbod decoratie. Maak van je huis een thuis. Wandrekken van alle merken op beslist. Kies uit 2producten vanaf € 150.


Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.

Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Er zijn diverse varianten van wandrekken te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Kom eens langs in een van onze winkels bij jou in de buurt of bestel je wandrek op leenbakker.


Hangend wandrek Alianne is een rekje met houten plank en (hang)haken. Het hangend wandrekje kan bijvoorbeeld gebruikt worden als keukenrek, kapstok of als sfeervol wandrek met leuke woonaccessoires en kaarsen. Het wandrekje is gemaakt van metaal en is mat zwart gelakt.

Het rek is gemaakt van ijzer met een antique brass finish en spiegelplanken. Onderaan het wandrek is er nog ruimte om iets op te hangen aan het buisframe. De ruimte tussen de spiegelplanken is 2cm. Deze stijlvolle wandrek is gemaakt van metaal en heeft de kleuren goud met zwarte planken.


Ook heeft deze rek wieltjes aan de onderkant en kun je deze makkelijk verplaatsen. De wandrek heeft een moderne aanzicht en past overal in de woonruimte. Een wandrek als decoratie. Of niet genoeg ruimte voor al je interieur accessoires? En wil je niet nóg een kast in je kamer?


Dan is een wandrek misschien wel de oplossing. OTTO biedt verschillende wandrekken aan: van modern tot landelijk, van een plank tot een hangend kastje. Deze schappen zijn verkrijgbar in een 3-delige set. Op vele manieren te gebruiken, hetzij al kruidenrekje in de keuken, als decoratief schap in de woonkamer of als hangend wandrek in de gang. De schappen hebben allemaal hetzelfde design, maar onderscheiden zich wat betreft breedte en hoogte.


Elk schap heeft aan de achterzijde ophangbevestigingen. Aan de KUNGSFORS magnetische klem kan je bijvoorbeeld recepten, boodschappenlijstjes of foto’s hangen.

En een bordenrek is niet alleen heel handig, het staat ook heel sfeervol in de keuken. Grote collectie wandrekken vind je hier! Ideaal om te gebruiken in huis, buiten of op kantoor. Je hebt een paar leuke decorstukken gekocht om je huis te verlevendigen, om. Geleverd inclusief verschillende type ophangrekken, magneten en papierklemmen.


Bij IKEA vind je veelzijdige wandrekken en wandplanken voor in de keuken, van zwevende kastplanken van hout tot wijnrekken en bordenrekken. Als je naar een robuust rek voor aan de muur zoekt, moet je een. Zo kun je een wandrek boven de commode hangen.


Handig om de spulletjes die zeker nodig hebt op te bewaren. De meeste wandrekken bestaan uit een plankje, maar er zijn er ook die voorzien zijn van vakken of schuifladen. Bovendien heeft een wandrekje vaak knoppen of haakjes waar je handdoekjes of kleertjes aan kunt hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts