woensdag 25 juli 2018

Sigmacryl universal matt

Sigmacryl universal matt

Beschikbaar in heel veel kleuren. Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Voor 17:besteld is morgen in huis! Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit.


Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Zeer geschikt voor vollume werk. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Sigmatex universal of universal matt heeft directe dekking en is schrobvast.


Deze muurverf is glad van structuur en is gemakkelijk verwerkbaar met een fraai mat eindresultaat. Voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Daarnaast ook geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd.


Sigmacryl universal matt

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. De muurverf is erg gemakkelijk te verwerken. SIGMACRYL UNIVERSAL MATT BASIS LN is een matte muurverf voor binnen.


Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen en beton. LET OP: De kleuren van de kleurenkaart zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Neem dan contact op met onze klantenservice.


Dit product is een verf geschikt voor klussen binnenshuis. Gipsgebonden ondergronden max. Een goede indicatie of een ondergrond wel of niet geschilderd kan worden, geeft de Protimeter. Er kan geschilderd worden als de groene led brandt. Bekijk ons assortiment en Bestel!


Klik hier voor meer details over dit product € 220. Extra mat (Extra Matt ) De verf van Sigma in Extra Mat is de perfecte keuze voor op de muur, als je daarop het liefst zo min mogelijk glans ziet. Een strakke en nette keuze, natuurlijk in de kleur waar je naar op zoek bent. Universal (: verdund). Niższa temperatura i większa wilgotność względna powietrza wydłuża czas wysychania powłoki.


Sigmacryl universal matt

Produkt wodorozcieńczalny, nieodporny na mróz. Matte muurverf van Sigmacryl kopen? Sigmacryl universal matt is een matte schrobbare watergedragen muurverf. Toon van de Producten.


Gemakkelijk verwerkbare matte muurverf voor binnen. Voor 23:besteld = morgen in huis. VAN € 14VOOR € 9! Sigmacryl is zeer geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken of projecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts