donderdag 12 juli 2018

Montis axel opruiming

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Liefhebber van Montis producten? Dé Montis webshop van Nederland.


Vraag een offerte, Montis hier te bestellen tegen projectprijzen. Showroom in Amsterdam, levering in heel Europa. Kies uit producten vanaf € 395. Met zijn langgerekte zitvlakken is de AXEL een Hollands zitlandschap. De nuchtere vormgeving met zijn ongeëvenaarde zitcomfort is met recht uitgegroeid tot een eigentijds icoon.


Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter. Montis propageert met recht de Montis Axel bank als dé ideale zit- en hoekbank voor elke leefruimte.


De stijlvolle Montis Axel is verkrijgbaar in maar liefst verschillende uitvoeringen: van fauteuil en chaise longue tot 5-zitsbank en hoekbank van 45°. De afmeting van de bank is 3x 2cm. Modellen die voldoen aan de hedendaagse eisen, wensen en behoeften van klanten zoals u. Montis Axel 5-zitsbank Een van de bestsellers uit de collectie van Montis is de Axel bank. Een mooie, royale bank met een vriendelijke uitstraling.


De Montis Axel is bekleed met zachte kussens die een heerlijk zitcomfort bieden. Verder kenmerkt hij zich door een kubistisch design met een strak frame. Hierdoor krijgt de bank een zwevende look.


Montis axel opruiming

In onze Montis Studio bieden wij u graag extra voordeel op de Montis Axel bank. De Axel bank van Montis is vanwege zijn uitstraling in combinatie met een hoogwaardig zitcomfort al jaren bijzonder populair. In diverse stof- en leersoorten is de Montis Axel bij ons voordelig verkrijgbaar.


Montis is een Nederlands merk dat tegenwoordig bekend staat om hoogwaardig zitcomfort. De meubelen hebben een geheel eigen design met een persoonlijke uitstraling. Montis is vrolijk en modern en heeft een breed assortiment aan topkwaliteit design meubelen, zoals de Montis Axel bank en de Montis Felix fauteuil. U geniet van prachtig design en overheerlijk zitcomfort met de Montis Axel bank. Zak relaxed weg in de royale kussens en geniet van de modieuze uitstraling.


Enkele uitgangspunten van Montis zijn kwaliteit, zitcomfort, eigenzinnige vormgeving en oog voor detail. Hetbedrijf geniet internationale allure door de intrigerende designs. Dit onderscheidde Montis van de andere merken. Op zoek naar Montis Axel producten?


Info over montis axel opruiming. Resultaten van zoekmachines! Guldeling gespecialiseerd in Montis design meubels. Plaisier Interieur verkoopt in haar Montis outlet prachtige meubelen die een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur. Om plaats te maken voor de nieuwste Montis collectie in onze winkel varieert het aanbod regelmatig in onze Montis Outlet.


U vindt er onder andere stoelen, fauteuils en banken tegen een extra voordelige prijs. Het unieke zitcomfort komt bij Montis voort uit de eigen vormschuimerij, welke het mogelijk maakt om elegante vormen en dunne structuren te vormen zonder dat de delen geplakt aan elkaar moeten worden. Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn.


Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek. Dat is de luxe van een goed ontwerp. Brok Interieur is gevestigd in Hengelo (Overijssel).


Montis axel opruiming

Centraal staat Brok Wonen met design meubelen van o. Tevens vindt u bij Brok Textiel vloerbedekking, PVC vloeren, gordijnen en raambekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts