maandag 23 juli 2018

Eetkamerbank 140 cm

Eetkamerbanken voor de Laagste Prijs. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bekijk ons unieke assortiment eetkamerbanken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Wanneer u op zoek bent naar een robuuste eetkamerbank dan is deze bank ideaal. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Zoek je goedkope Bruine eetkamer bank ? Hierdoor past de Bushwick in allerlei interieurs.


Dit eetkamerbankje heeft een dikke zitting met daaronder dikke, schuingeplaatste poten. Dit is een zitbank die je bij de eettafel kunt zetten. De eettafel, is vaak het middelpunt van het huishouden.


Goede zitmogelijkheid hier is van groot belang.

Grote selectie en €verzendkosten! Met deze stoere eetkamerbank van Eleonora geef je je eethoek een robuuste touch. De bank is gemaakt van mangohout en heeft stevige metalen poten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Moderne eetkamerbank met blokpoten voor aan de eettafel. De eetkamerbank is gemaakt van mangohout en metaal, dat de bank een stoere uitstraling geeft. Op zoek naar een leuke eetkamerbank ? Dan moet je bij het merk eleonora zijn!


Het zorgt voor een luxe look in je woon- of eetkamer en zorgt bovendien voor extra knusheid in huis. Je kunt de eetkamerbanken combineren met eetkamerstoelen en fauteuils in dezelfde uitvoering. De Eleonora meubels sluiten perfect aan bij de laatste interieurtrends op het gebied van eigentijdse, vintage, industriële en scandinavische woonstijlen. Afmeting: (hxbxd) 46x140xcm. De zitbank is gemaakt van FSC gekeurde materialen.


Het metalen frame is voorzien van een beschermende coating en maakt de stoere industriële uitstraling compleet. Uitgevoerd in een stevige stof die aanvoelt als suède leer en met zwarte houten poten. U kunt lekker lang natafelen op deze bank.


Deze bank is bekleed met mooi wax PU-leder, waardoor hij een oneffen lederlook krijgt. Een stijlvol detail is het kruisstiksel dat zich bevindt op de rugleuning en zitting.

Om deze bank af te maken staat hij op vier zwarte platte stalen poten. Plaats de eetkamerbank Lotus stijlvol aan de eetkamertafel en combineer dit met diverse eetkamerstoelen voor een speels geheel! De Lotus eetkamerbank heeft een opvallend design door zijn mooie kruisstiksel!


Dit betekent dat de bank een oneffen leerlook heeft! Door de naar buiten gestikte naden is jouw eetkamerbank net wat anders dan anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts