woensdag 25 juli 2018

Karlsson koper klok

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Koop nu en verfraaien van uw huis! We kochten deze klok om in onze badkamer te hangen (kwestie van de tijd wat in de gaten te houden in bad of douche).


De klok heeft een zwarte binnenkant, witte wijzers en een koperen buitenkant. Een subtiel geluid laat je ‘rustig’ ontwaken. De Koppel koper klok van kwaliteitsmerk Georg Jensen is een klok met een minimalistische uitstraling en de tijd is daardoor goed af te lezen. Karlsson Klokken koop je eenvoudig online bij bol. De klokken van dit Nederlandse merk worden wereldwijd verkocht.


De klok is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van cm. Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Karlsson koper klok

Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. De ideale klok voor op kantoor of een ouder iemand die graag duidelijk wil zien welke dag en datum het is. De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect.


Zo raak je nooit meer de tijd kwijt. Een unieke klok met een retro uitstraling. White is een prachtige designklok voor aan de wand.


Karlsson koper klok

De behuizing en wijzers van de klok zijn gegoten in een koperkleur. Ze vormen een leuk contrast met de minimalistische vormgeving. Hierdoor maakt de klok ook geen tik geluid. De secondewijzer tikt niet maar gaat geleidelijk rond.


De combinatie zwart en koper is eenvoudig, maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste. Minimalistisch design, maximaal stijlvol! Bij het uitpakken vonden wij hem groter dan verwacht, maar op de plaats die wij voor ogen hadden, kwam de klok echt tot zijn recht. Een eye-catcher die heel goed in het interieur past. Voor iedereen een voordeel.


Karlsson koper klok

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Nextime Conrazzo is een wandklok (Ø cm) ontworpen door Romee Nibbering. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het grijze cement gecombineerd met het terazzo materiaal maakt deze klok uniek samen met de koperen wijzers. Verfraaien van uw huis met klokken.


Ruim assortiment online bestellen! Zet deze klok zelf in elkaar. Als je bij de tijd wilt blijven en een klok gaat kopen, doe je dat natuurlijk online op leenbakker. Hier vind je een ruim aanbod vol leuke klokken in verschillende stijlen.


Het aanbod is verrassend en gevarieerd en daarom vind je zeker de klok die past bij jouw stijl, budget en interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts