maandag 30 juli 2018

Boels verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Mooi afgewerkt: geen kunst met Boels.

Naast verven en behangen zijn er nog meer afwerkingen waarmee Boels u prima kan helpen. Kiest u voor linoleum, vinyl of andere vloerbedekking in uw huis of bedrijfsruimte? Dankzij onze linoleumroller legt u het gegarandeerd glad en strak. De roller is demontabel en dus makkelijk te transporteren. Complexe machines en apparatuur vragen om gedegen kennis van zaken.


Boels Training maakt uw medewerkers vertrouwd met alle typen machines en soorten veiligheidseisen. Bij Boels kunt u verschillende soorten en maten steigers, ladders en trappen huren. Voor het veilig klussen op hoogte. Keuze uit meer dan 1professionele machines en gereedschappen!


Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Bols Coatings levert en 2-componenten afwerksystemen voor diverse ondergronden. Wij stellen hoge eisen aan onze coatings, deze moeten innovatief, duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.


Bijzonder zijn onze watergedragen en oplosmiddelvrije systemen. Wij werken samen met diverse productiebedrijven welke voorzien zijn van eigen laboratoria. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor behang en laminaat?


We kunnen het ons overigens goed voorstellen dat je producten liever in het echt ziet voordat je besluit om tot een aankoop over te gaan, vooral als het gaat om de kleur van. De sessie is verlopen Om technische redenen is eventuele inhoud van je reservering verwijderd.

Begin alsjeblieft opnieuw. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment verf en een grote collectie behang, deurbeslag, klein-ijzerwaren en gereedschappen. Sinds kort hebben wij ook laminaat op voorraa topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Openingstijden De Verfzaak Stalbergweg 1in Venlo.


Deze fluoriserende SOPPEC FLUO TP verf is een van de beste bodemmarkeringsverven op de Europese markt tegen een gunstige prijs. De unieke en gepatendeerde spuitkop voorkomt per ongeluk spuiten en gekleurde vingers. Verdere argumenten zijn de uitstekende dekking en slijtvastheid van de kleur op bijna alle droge en natte oppervlakken. Multifunctioneel voor bouw en infra voor het markeren op de betonvloer of het markeren op de verharding in de. Professionele, zeer goed zichtbare markeringsverf.


Boels Rental, verhuurder van machines en gereedschappen aan onder andere schilders- en bouwbedrijven, heeft een bod van 5miljoen gedaan om zijn Finse branchegenoot Cramo te kopen van haar aandeelhouders. Cramo is het op één na grootste verhuurbedrijf van Europa met een sterke vertegenwoordiging in Scandinavië en haar hoofdkantoor in Finland. Reserveer nu gemakkelijk je gereedschap online en haal het op in een Praxis winkel naar keuze.


Liever huren in de winkel? Onze medewerkers kijken direct of het product op voorraad is. Je kunt de producten huren voor een halve dag, hele dag, het weekend of een hele week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts