donderdag 26 juli 2018

Serveerschaal groot

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De mooiste serveerschalen. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste serveerschalen. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Betaalbare serveerschalen. Vind items binnen jouw budget. Korting op serveerschalen. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Bestel simpel jouw servies online. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Kies uit ons ruime assortiment serveerschalen , platte schalen en dienbladen en dien je gerechten mooi op. Eten in stijl was nog nooit zo goedkoop en makkelijk. In een serveerschaal kun je allerlei gerechten presenteren en serveren.


Naast glazen serveerschalen heb je ze ook van bijvoorbeeld RVS, aardewerk en plastic. Voor elk gerecht is er een geschikte vorm. Zo zijn er rechthoekige serveerschalen , schalen op voet en serveerschalen met vakjes. Verhuur van serveerschalen o. Ben je bezig met de organisatie van een party, feest, beurs, evenement of andere gelegenheid en moet je voor de catering zorgen?


Dan is het van belang dat er goede. Serveerschaal Silocoon groot met hulpstukken. Nu in de aanbieding van € 6voor € 245! Uitgebreide lijn amuseschaaltjes van puur wit porselein.


Bij serveerschalen heb je voor ieder type gerecht voldoende keus. Of je nou een serveerschaal zoekt voor salade, fruit of een borrel. Zo vind je altijd een passend exemplaar dat past bij je servies en de gelegenheid.


Het verschil zit hem verder in materiaal, kleur en formaat.

Onze serveerschaal van RVS zijn geweldig om bijvoorbeeld groenten of vlees in te serveren. Wilt u grote aantallen RVS serveerschalen bestellen? De verzending is altijd gratis boven € 75.


Op zoek naar een kom of schaal? Bij Xenos hebben we een breed assortiment. Van soepkommen tot fruitschalen. Grote Palmblad serveerschaal voor hapjes of salades, in een pak van stuks. Alle serveerschalen vind je op beslist.


Extra grote wegwerpschaal gemaakt van milieuvriendelijk en voedselveilig palmblad. Om op een stijlvolle manier toch wegwerpservies te gebruiken. Deze shiny plateau is perfect voor het serveren van thee. Met de hand gedraaid op mijn. Winkel serveerschalen en zorg voor het perfecte buffet!


Groot assortiment van vormen, maten en kleuren inclusief deksels, ideaal voor het vervoeren van uw feestelijke gerechten en om het allemaal vers te houden. Het aanbod serveerschaal van HorecaRama. Ook de materialen waarvan de serveerschalen zijn gemaakt kent een grote variatie: van hout, kunststof of roestvrijstaal en ook de kleurstellingen zijn verschillend. Huur nu voordelig bij Jumping Almere, de entertainment specialist voor jong en oud. Feest-en verpakkingswinkel Bozikova.


Disposable aluminium serveerschalen en ovenschalen voor eenmalig gebruik Handig voor elk feest of als je gewoon niet zo heel erg vaak iets in de oven doet: Wegwerp schalen, braadsledes en bakjes van aluminium folie, geschikt voor in de oven. Ideaal voor gebruik tijdens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts