donderdag 19 juli 2018

Trimetal magnatex

Trimetal magnatex

Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Alle schoonmaak artikelen va €00. Magnatex Plafond is een watergedragen, goed dekkende, matte plafondverf voor binnen met een lange open tijd op basis van vinyl en acrylaatdispersie bindmiddel.


Trimetal magnatex

Geeft een zeer mat eindresultaat en glanst niet op na reinigen. Met name geschikt voor ruimtes die door intensief gebruik vaak schoon gemaakt worden. Je hebt natuurlijk de keuze uit witte verf, maar ook uit alle andere RAL-kleuren.


We kunnen die netjes voor je mengen, natuurlijk voor de scherpe prijs die je van ons kent. Je brengt hiermee een ademende laag aan, waardoor je de muur er niet mee zal afsluiten. Het is een matte plafondverf, waar je vooral op spacplafonds uitstekend gebruik van kunt maken. Een hoogwaardige keuze, waar bijvoorbeeld vakschilders en doe-het-zelvers met veel ervaring graag mee werken.


Trimetal magnatex

Magnatex Velours SF wordt toegepast op muren binnen, heeft een mooi laag zijdeglanzend uitzicht is, gezien zijn hoog gehalte aan bindmiddel, bijzonder geschikt in ruimtes die vaak worden gebruikt. Reukarm en verdoezelt onvolkomenheden in de ondergrond. Schoonmaak artikelen vanaf €00. Met dit product heb je geen kans op banen en strepen. Is mooi wit, niet spattend en heeft een volkomen mat uitzicht, zelfs in scheerlicht.


Het heeft een hoog dekkend vermogen en biedt derhalve een hoog rendement: daadwerkelijke terugdringing van loon- en materiaalkosten. Bestel voordelig bij Verfpoint. Geschikt als isolerende muurverf over roet, nicotine, waterschade en vlekken. Wij kunnen dit product leveren in standaard wit of in lichte kleuren mengen. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten.


Gratis verzending vanaf €50. Het is een hoogwaardige, professionele muurverf: zeer goed afwasbaar (schrobvastheidsklasse 1), uitstekend dekken zeer mat, en in alle kleuren mengbaar. Heb je behoefte aan advies over schilderwerk of wil je meer weten over onze producten? Wacht niet te lang en reageer nu. MAGNATEX EXTRA MAT trimetal magnatex extra mat is een zeer matte kwaliteitsmuurverf met een goede schrobvasthei goede dekking en gemakkelijke verwerking voor binnen.


Magnaprim Fix is een dekkende en fixerende watergedragen kwalitatief hoogstaande grondlaag met hechtingsverbeteraar voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat. Magnatex Mat Clean SF is een extreem goed reinigbare, vlekafstotende muurverf. Ook zeer geschikt als afwerklaag op o. Magnatex Prestige Spray is een verspuitbare matte, watergedragen, goed dekkende, schrobvaste muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel.


Magnatex Plafond is toepasbaar op nieuwe spuitpleister plafonds (o.a. spac) en reeds geschilderde plafonds van diverse materialen zoals: gipsplaten, gipsgebonden pleister en beton. Door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen gemakkelijk tijdens de applicatie worden voorkomen. Gewoon, door het leveren van goede producten en vergaande service.


Al jaren is Magnatex een absolute topper binnen het assortiment en altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Bekijk hier ons ruim aanbod aan de scherpste prijzen. Trimetal verf online kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts