donderdag 12 juli 2018

Welke kleur wit op de muur

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De glansgraad van de verf speelt ook nog een rol in hoe je een witte kleur ziet. Een wittint in hoogglans lijkt witter dan witte , matte verf.


Kies voor een beetje contrast bijvoorbeeld een matte verf voor de muur , en verf de kozijnen en deuren in dezelfde tint maar dan in zijdeglans of hoogglans. Tijdloos, neutraal en vaak de basis.

Dus stortte ik mij in de wereld van de wittinten. De toppers van witte verf op de muur. Ik ken veel mensen die bij de intrek van hun nieuwe huis alle muren wit hebben geverfd. Een kleur kiezen kan erg lastig zijn, dus is wit vaak een voor de hand liggende keuze.


Welke kleur op welke muur ? Ook wanneer je maar één kamer schildert is het goed om een kleurenplan voor het hele huis te maken. Natuurlijk kun je elke kamer in een andere tint schilderen, maar ergens moet eenheid gemaakt worden. Zeker wanneer bepaalde ruimtes tegelijkertijd zichtbaar zijn.

Op mijn werk hebben we borden (bord per merk) van flexa, histor en perfection latex. Hier hebben wij zelf de kleuren op geschilderd om klanten een beeld te geven van de kleuren. Wit is een goede basis voor je interieur, zeker als je voor de Scandinavische stijl wil gaan. Het straalt rust en frisheid uit en laat een kleine kamer optisch groter lijken.


Bij het kiezen van de tint voor je muur , moet je op een aantal zaken letten. Een kleurtje op je muren kan een wereld van verschil maken in je interieur. Het is dan alleen wel belangrijk dat je de juiste kleur en plek kiest, want anders kan het helemaal verkeerd uitpakken. Wij weten hoe lastig het is en helpen je daarom een handje. Volg dit stappenplan en je weet welke kleur je moet kiezen voor je muur.


Vergelijk de kleuren niet op de computer, want deze wijkt af van de echte kleuren. Bij de verfmerken kun je de stalen ook online bestellen. Nu weet je in welke tint je moet kiezen. Beter kun je dit soort kleuren op een enkele wand toepassen in de hal, op het toilet of op een bijzonder meubel. Kleine ruimtes wit laten: Wit is zoooo saai!


Bekijk ons menu en bestel uw favoriete afhaalmaaltijd gemakkelijk online! Muur from welke kleur wit op de muur , source:pinterest. De beste kleur kiezen begint bij een goed kleurenplan.

Roze Muren Roze muren Roze from welke kleur wit op de muur , source:nl. De muren wit verven: het klinkt eenvoudig, maar veel mensen vinden het lastig om de juiste kleur wit te bepalen voor op de muur. Toch zijn er ontzettend veel tinten wit te onderscheiden.


Verschillende soorten wittinten. Basiswit is de standaard kleur wit dat in een verfblik zit. Wat is het effect dat jij zoekt in kleur op de muur ? Nu heb je de keuze tussen een aantal verschillende producten waarmee je kleur op je muur kan krijgen. Van behang tot plaatmateriaal.


Meer daarover lees je in deze blogpost over materialen op de muur. Er zijn manieren voor goede kleurinspiratie. Waar het Yesforum stopte, gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf.


Begeleidende kleuren zijn de kleurtinten die gecombineerd worden met het kleur van de accentmuur. Deze hebben als functie rust te creëren in het interieur. Hiervoor kan je kiezen voor toon- op -toon tinten of of witte kleurtinten. Meer informatie over het combineren van kleuren vind je in het artikel over kleurencombinaties.


Een hele gangbare verfkleur overigens. De impact van witte verf op het interieur. Denk goed na over welke tint wit je wilt gebruiken in je interieur, want de invloed van wit op de sfeer van een ruimte is erg groot.


Zeker omdat witte verf vaak op grote oppervlakten wordt aangebracht. Een koele witte tint kan in sommige lichtvallen te koel ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts