maandag 16 juli 2018

Glazen achterwand gasfornuis

Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis, eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit. Maak van je huis een thuis.


Vergelijk en vind jouw favoriet voor de scherpste prijs! Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ.

We kunnen ons goed voorstellen dat je de glazen achterwand liever niet zelf inmeet en monteert. Glas is een specialistisch product en vraagt om ervaring. Onze monteurs nemen je dan ook graag al het werk uit handen.


Met onze 1 pasgarantie weet je zeker dat de wand perfect past. Een dekkend gekleurde keukenachterwand is een eye-catcher in de keuken. Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten.


Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf.

Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis ! Glazen keuken achterwand 700x900. Een keuken achterwand in glas kan uitgevoerd worden in een hardglazen variant en een (goedkopere) normale variant.


De keukenachterwand waar het glas opgeplakt wordt moet strak afgewerkt zijn. Houdt rekening met de hoogte van een glazen achterwand , deze kan massief over komen als deze te hoog wordt, hetgeen afbreuk doet aan uw nieuwe spatwand. Het is de kers op de taart, de glazen achterwand maakt het helemaal af.


Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat). Maar je ziet bijna niet dat het vuil is! Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook. Voorbereiding glazen keuken achterwand : waar u op moet letten.


Om het opmeten en plaatsen van de glazen achterwand goed te laten verlopen adviseren we het volgende: Zorg dat lampjes en stopcontacten voldoende draad hebben. Zorg ervoor dat het aanrechtblad zonder (te grote) naad tegen de achterwand wordt geplaatst. Onze glazen achterwanden worden op maat gemaakt, inclusief uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken.


Je kunt je glazen keuken achterwand precies zo samenstellen als jij dat zelf wilt, in elke gewenste kleur! Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen.

Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. De achterwanden kunnen gemaakt worden met spitse of afgeronde hoeken.


Glas geeft een strakke en luxueuze uitstraling aan de keuken. Het leuke aan glas is de verschillende kleur mogelijkheden. Je kan namelijk kiezen voor blank glas maar glas kan ook gespoten worden in verschillende kleuren.


Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Groot aanbod meubels I beslist.


Wij willen een gas op glas kookplaat nemen en hier achter een gehard glazen achterwand nemen. Wat zijn de ervaringen hiermee? Breng alleen verticale strepen aan om insluiting van vocht en daarmee doorslaande vochtplekken te voorkomen.


Naast een strak design van uw keuken zorgt de achterwand ook voor eenvoudige reiniging. De plaat is immers helemaal glas en van rvs welke ook in professionele keukens gebruikt wordt. Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk. Ik wilde geen tegels in de keuken, dus gekozen voor een glazen plaat achter het fornuis. De muur erachter heb ik eerst in een leuk kleurtje geverfd.


De glasplaat is gewoon van helder glas , zit op punten vast in de muur en is bij het aanrechtblad en bij de afzuigkap gekit. Tot nu toe geen barstjes of krasjes ontdekt (zit er nu jaar). Nieuwe zware kwaliteit glazen plaat voor achter de kookplaat.


Past helaas niet in onze nieuwe. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het achterwand gemakkelijk kunt schoonmaken, ideaal als spatscherm. RVS achterwand en kunststof achterwand keuken.


Bij GAMMA vindt u panelen voor uw keukenachterwand gemaakt van hoogglans kunststof of kunststof met de uitstraling van rvs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts