donderdag 12 juli 2018

Gepersonaliseerde slinger

Gepersonaliseerde slinger

Vind hier alle deals in National! Slingers voor elk soort feest. Verzending vanaf €in uur. De grootste collectie slingers vind je hier! Ontdek ons unieke assortiment slingers.


Gepersonaliseerde slinger

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Zelf slinger maken is eigenlijk nog nooit zo eenvoudig geweest. Via onze ontwerpmodule is het zelf samenstellen van een slinger een simpele bezigheid. Een gepersonaliseerde naamslinger kopen is dus helemaal niet zo ingewikkeld!


In de module stel je letter voor letter je eigen slinger samen. Op zoek naar een gepersonaliseerde slinger ? Alles voor een verjaardag. Bekijk onze collectie en bestel vandaag nog.


Gebruik je slingers als versiering voor een verjaardag. Bij ons kun je terecht voor heel veel leuke, unieke en persoonlijke slingers. Deze houten slinger is perfect voor bruiloften met een bohemian of eco thema.


Je kunt de slinger makkelijk ophangen met de meegeleverde touw, maar in principe is elk eigen touw ook te gebruiken. Op deze site kun je de slinger helemaal naar je eigen smaak maken. Je kunt zelf de tekst kiezen, er zijn veel verschillende kleurencombinaties mogelijk en je kunt ook leuke figuurtjes toevoegen. Eenvoudig een gepersonaliseerde slinger maken Wil je je iemand op zijn of haar feestje verrassen met iets anders dan een standaard slinger ? Fotoslingers zijn zo leuk omdat ze altijd aanleiding geven tot leuke verhalen en grappige momenten. Dus weg met die saaie slingers maak nu je eigen foto slinger.


Lees ook de tips voor het maken van een fotoslinger. Je kunt letters, cijfers en symbolen verplaatsen door ze met je muis te verslepen. Klik op de gewenste kleur en vervolgens op de letters of cijfers. Sleep het item naar de prullenbak.


Gehele slinger verwijderen? Het kan dan leuk zijn om iemand te verassen met een beterschap slinger. Mega aanbod feestslingers. Vandaag bestel morgen in huis! Gepersonaliseerde slingers zijn een geweldige manier om een huis, kantoor of speciale locatie op moderne wijze te versieren.


Ontwerp elk vlaggetje precies zoals jij wil en maak een gepersonaliseerde slinger voor een speciale gelegenheid. Wil je met spoed een slinger met naam bestellen, dan plan ik je ertussen (dit is bijna altijd mogelijk), hiervoor reken ik geen extra kosten. De verzendkosten per brievenbuspost voor een naamslinger of andere slinger is standaard €binnen Nederland. Om zelf je eigen slinger mee te rijgen.


Leuk met naam in de kinderkamer, of mooie decoratie voor een feestje. Je kunt de vlaggenlijn helemaal zelf samenstellen zodat jij jouw unieke slinger krijgt! Wanneer de slinger is toegevoegd aan het winkelmandje dan kunnen vervolgens de stoffen geselecteerd worden. Selecteer dan één van onze voorgeselecteerde kleurcombinaties.


Huidige besteltermijn 6-werkdagen. Je kunt een voorbeeld nemen als uitgangspunt maar ook beginnen met een blanco slinger. Bij een verjaardag mogen de slingers natuurlijk niet ontbreken.


Welke leeftijd de jarige ook wordt, met de leukste verjaardagsslingers wordt het altijd een feestje. Kies voor de mooiste happy birthday slingers of maak een stoere gepersonaliseerde slinger met de letterslingers uit ons assortiment. Maar op een dag kwam een mooie fee die met de kracht van een lichte zomerbries alle vlaggen deed dansen! Heldere kleuren namen de wereld over en gelach weerklonk in heel het land. Mensen begonnen het leven te vieren met al zijn wonderen, verjaardagen, bruiloften.


Sinds die tijd horen gepersonaliseerde Vlaggetjes bij elk feest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts