vrijdag 6 juli 2018

Kattenluik glas

De grootste collectie kattenluikjes! Kattenluikjes tegen de laagste prijzen. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


De Raad Glas in Rotterdam levert en installeert kattenluiken in het glas van deuren en ramen. Hierdoor kan uw kat altijd in- en uitlopen en hoeft u niet elke keer de deur van uw woning open te doen voor uw kat.

Een kattenluik in dubbel glas is dus gewoon mogelijk. Zo hebben we standaard kattenluiken die in glas geplaatst kunnen worden, maar ook hebben we een kattenluik met chip die geschikt is voor een plaatsing in glas. Plaatsen van kattenluiken in ramen en deuren. Dit kan tegenwoordig ook in het glas.


Wel zo handig, want zo hoeft u geen gat in uw deur, kozijn of muur te maken. Als Alhra Glas kunnen wij dit aanleveren. Het is echter niet mogelijk om met uw eigen glas bij ons langs te komen om een gat in uw glas te snijden.

Wel kunnen wij (dubbel) glas op maat aanleveren waarin uw kattenluik past. Met behulp van een montageadapter kan een kattenluik in glas geplaatst worden. In ons assortiment heeft u de keuze uit diverse opties.


Zo kunt u kiezen voor een kattenluik in glas met of zonder chipfunctie. Wat kan er wel in dubbelglas? Voor het kattenluik moeten we eerst een gat maken in het enkel glas , alleen de kans dat het niet goed gaat is. Daarom plaatsen we bij enkel glas altijd een nieuwe ruit, aangezien de kosten van nieuw enkel glas nihil zijn in verhouding tot de arbeidskosten.


Geen probleem natuurlijk, Koelewijn produceert in een paar dagen (max 5) zelfstandig een Triple Isolatieruit voorzien van een gat. Het monteren van de ruit en het kattenluikje neemt circa een uur in beslag. Wij zorgen er uiteraard voor dat de kattenluik met chip precies past zodat u geen last heeft van warmteverlies in huis of tocht. Wilt u meer informatie over dit product? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op de specifieke pagina van kattenluiken met chips.


Heeft u een glazen wand waar u een kattenluik in wilt plaatsen? Alle kattenluikjes vind je op beslist. Bestel snel jouw kattenluikjes.

W 4-voudig afsluitsysteem wit. Alle luiken zijn voorzien van een weerbestendige borstelrand ter voorkoming van tocht. En wilt u dat uw kat hierdoor naar buiten kan?


Dan kunt u door ons een kattenluik in glas laten maken. Wij komen graag deze klus bij u thuis opnemen. Daarna geven wij een prijs op. Gratis verzending vanaf 2-. Inbouw in ramen met dubbelde beglazing is alleen mogelijk indien de ruit wordt vervangen door enkel glas.


Alleen naar buiten - uw kat. Wij hebben ook een kattenluik op een plek waar eerst dubbelglas zit. Die multiplex plaat is even dik als het glas en mooi geschilderd. De plaat is dus niet doorzichtig.


Dan is het kattenluik met chip de ideale oplossing! Het kattenluik geeft alleen jouw kat toegang door de unieke chip van je kat. Ook voor een kattenluik geplaatst in glas bent u bij De Raad Glas aan het juiste adres.


Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts