vrijdag 20 juli 2018

Kentekenplaat ontwerpen

Vind kentekenplaat met naam als je nu zoekt. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bij kentekenplaathouder shop ontwerp je zelf makkelijk en snel je eigen kentekenplaathouder met tekst. Voor 17:besteld is morgen in huis Lage verzendkosten RDW kwaliteit Direct uit.


Kentekenplaat ontwerpen

Kies eerst uw merk en kies uit vele soorten modellen kentekenhouders en ontwerp snel een nummerplaathouder. Plaathouder is op een eenvoudig snel en veilig te bestellen in onze webshop kentekenhouder. Geschikt voor alle Europese kentekenplaten zie algemene voorwaarden. Kentekenmaken is een bedrijf gevestigd in Zoetermeer.


Wij zijn een begrip op het gebied van kenteken platen op het web. Inmiddels voorzien wij veel particulieren en. Een bedrukte kentekenplaat met jouw ontwerp is het allermooiste cadeau. Wil je iemand verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau?


Dan is deze kentekenplaat met jouw ontwerp echt perfect. De meest gebruikte opdruk kleuren zijn wit, ( kentekenplaat -)geel en zilvergrijs (PMS 877). We reageren doorgaans erg snel op jouw offerteaanvraag. Tijdens kantooruren vaak al binnen een uur met digitaal voorbeeld en prijsopgave.


Wij bieden ook kentekenplaathouders zonder tekstrand aan. Ontwerp gemakkelijk jouw kentekenplaat op onze website door middel van onze simpele ontwerptool. U kunt kiezen voor verschillende lettersets, de standaard letterset die wordt gebruikt voor Nederlandse kentekenplaten , u kunt smallere lettersets gebruiken of luxe oplegletters.


De letters worden in de plaat geperst. Als dit gedaan is, wordt er een laag hittefolie over de plaat heen gedrukt waardoor de tekst en de rand worden gekleurd. Hier kunt u naar eigenwens een gepersonaliseerde funplaat maken en bestellen. Funplaten zijn platen in de vorm van een kentekenplaat met hierop een eigen tekst. Het maken en bestellen gaat zeer eenvoudig via ons opmaak en bestelsysteem.


Producent van kentekenplaten met bedrijfsnaam of logo voor autodealers. Wij ontwerpen , produceren en verzenden uw showroomplaten indien gewenst binnen een week. Licht blauwe kentekenplaat met naam. Uiteraard is het ook mogelijk om kentekenplaten bij ons te kopen. Witte kentekenplaten kan je laten drukken voor op je aanhanger of fietsdrager.


Maar het is ook mogelijk om gele kentekenplaten met tekst te laten maken. Daarnaast bieden wij ook de 18:kentekenplaat aan. Zo kunt u altijd een leuke en persoonlijke kentekenplaat laten maken voor uzelf of om cadeau te doen. Op onze website vindt u een zeer uitgebreid assortiment mogelijke ontwerpen.


U kunt deze laten voorzien van iedere gewenste naam of tekst. Met deze plaat kunt u een eigen verzonnen tekst of naam laten persen op een breed scala aan platen. De fun plaat is enorm geschikt voor feesten en partijen.


Kentekenplaat ontwerpen

Ten opzichte van de oorspronkelijke versie is het nu mogelijk om kentekenplaten met duplicaatcode aan te maken en oldtimerkentekens. Bestel hier je kentekenplaat met eigen ontwerp ! Bijvoorbeeld met je eigen naam erop of de naam van je club. Heb je een eigen voorstel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts