woensdag 11 juli 2018

Fred van rijn behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Het is Sale bij de Bijenkorf!


Na het overlijden van mijn man en aanstaande verhuizing naar een kleinere woning hebben de jongens van firma van rijn alles voor me gedaan. Verf, behang , vloerbedekking, en gordijnen.

Wat een service dank jullie wel. Wilt u iets klassieks of juist modern? Bij Firma Fred van Rijn hebben wij een groot assortiment wandbekleding in veel verschillende kwaliteiten en dessins. Gemakkelijk een heel ander interieur met behang uit onze uitgebreide collectie. Natuurlijk kan je zelf de behangroller ter hand nemen maar waarom?


Bij de firma fred van rijn helpen we u graag met een zeer deskundig en ervaren behanger die het voor u komt doen. Neemt hij gelijk het plafond voor u mee. Tips voor het kiezen van behang Het kiezen van mooi behang wat bij uw budget en wensen past kan soms lastig zijn.

Om de keuze makkelijkere te maken de volgende aandachtspunten. Kiest u voor papierbehang, één van de meest gebruikte soorten. Vliesbehang heeft een vinyl toplaag en een rug van glasvlies.


Onze collectie is op een basis van vlies met hedendaagse designs. Van bos tot strand en stad bij ons vindt u de mooiste motieven in allerlei kleuren. Uw favoriete motief in een reuzenformaat we noemen het wallpower. Komt u langs om iets te vinden wat bij uw stijl past? We maken het volledig op maat en plakken het naadloos voor u zodat u nog jaren van uw prachtig behang kan genieten.


Dit is één van de meest gebruikte soorten. In veel variaties te koop en verkrijgbaar in allerlei diktes, structuren en patronen het goedkoopste type en één laag. Ook is papier behang makkelijk aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen. De minder prettige eigenschappen van papier behang zijn dat ondergrond volledig valk moet zijn. Materiaal waar u niet zonder kunt om te verven zijn een goede kwast en natuurlijk verf.


Zelf doen zonder strepen begint met de aanschaf van goed gereedschap. Alle productgroepen onder één dak. Met zorg samengesteld voor een mooi resultaat.

Branche: Behang Zijn dit uw gegevens? Korting op Vans Collectie. Scherp geprijsde Vans Collectie. Voor 22:bestel morgen in huis! Fred van Rijn heeft functies op zijn of haar profiel.


Onze kennis van producten en montagemethoden zorgen ervoor dat u een op uw situatie toegesneden advies krijgt. Gelukkig draait de winkel niet alleen op zonweringen. Van behang en verf tot vloerafwerking, wandafwerking en verschillende zonweringen.


Daardoor is Fred van Rijn al jaar een begrip in Den Haag. Schildersbedrijf Fred den Dubbelden is een schilder uit Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland. Het schildersbedrijf is gesitueerd op Gouwsluisseweg 71.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts