dinsdag 8 januari 2019

Monocoat kleuren

Bespaar tot wel via kiesproduct. Gratis Verzending vanaf € 2-. Een tweede reden van het succes ligt in de bijna oneindige keuze aan kleuren ter kleuring van het hout.


Hebt u echter een kleur in gedachten die u niet terug vindt in ons uitgebreid standaard assortiment? Door deze ruime keuze kan het lastig zijn om de juiste kleur te vinden.

We zijn dan ook King of Colours als het om de wijde keuze aan kleuren gaat. Op het moment zijn er meer dan verschillende kleuren rubio monocoat voor binnen. Het aantal kleuren wordt af en toe aangevuld.


De kleuren zijn kleurecht, de. Door zijn innovatieve technologie is deze olie geschikt voor het kleuren en beschermen van alle houttypes, zowel binnen als buiten. De eenvoudige toepassing en onderhoud dragen bij tot de gebruiksvriendelijkheid van dit product.


Leer hier onze Rubio Color Artists kennen. Op zoek naar de beste manier om houten vloeren en meubels te beschermen?

Wilt u zeker weten dat uw houten oppervlakken buitenshuis jarenlang mooi blijven? Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Het is geschikt voor alle eiken soorten en biedt ook bescherming tegen water.


Door de brede selectie kleuren geeft u het hout makkelijk en snel de gewenste uitstraling. Doordat u de kleur zelf kan kiezen is er altijd wel een passende eikenhouten tafel die bij uw huisstijl past. Beschermt en kleurt uw hout in één laag.


Protects and colours your wood in one single layer. In tegenstelling tot andere producten vormt het geen laag op het hout. Het is geen verzadigingstechniek en er treedt ook geen filmvorming op. De beschermende laag is dus één met het hout. Ondertussen worden onze producten gebruikt over gans de werel van Amerika, Mexico over Zuid-Afrika tot in China.


Plus it in a surface that can withstand the intense use that is typical for a restaurant. Monocoat olie verbindt zich aan de bovenste houtvezels. Vandaag Bestel Vandaag Verzonden. Het hout wordt in één enkele laag gekleurd en bescherm terwijl de natuurlijke uitstraling behouden wordt.


Indien u specifiek kleur op maat wenst voor uw project, kan dit eventueel op maat worden gemaakt.

Het product wordt voornamelijk op vloeren gebruikt, maar wat voor een vloer goed is, kan zeker ook worden gebruikt op meubels als tafels (die het zwaar te verduren krijgen) en kasten. Pd Houtprodukten heeft zich gespecialiseerd in de productie van massief verlijmde meubelpanelen en massieve halffabricaten van hout. In onze eigen fabriek in de. Behandel de vloer met de bijpassende kleur rubio monocoat onderhoudsolie.


Hoe vaak u dit moet doen is voor iedereen verschillen al naar gelang aan de gebruiksintensiteit. Klik op de afbeelding hiernaast voor het onderhoudsadvies. Breng rubio monocoat enigszins gelijkmatig aan op het hout (niet te dik aanbrengen). U kunt dit met een doek, kwast o. Het beschermt en kleurt je vloer in één enkele laag.


De olie gaat een moleculaire verbinding aan met de bovenste vezels van het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts