donderdag 31 januari 2019

Etagere met losse borden

Bekijk ons unieke assortiment etageres. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Met Onze Sierlijke Etagere Zijn Uw Hapjes Een Kunstwerk! Voor 23u Besteld=Morgen Thuis! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Haal vandaag nog die borden etagères in huis. Graag dus wat qualitycontrole voor iets wordt opgestuurd? De etagere is geschikt voor borden met een diameter van 26.

Doordat u zelf de borden uit kunt kiezen, is deze etagere geschikt voor elke gelegenheid! Is deze etagere van ASA Selection A Table toch niet hel. Vergelijkbare zoekopdrachten voor etagere voor borden.


Wilt u eens verrassend uit de hoek komen met de presentatie van uw pralines, koeken en gebak? Vul de porseleinen etagère met lekkernijen en creëer zo een toren van verwennerij. De borden zijn ook gemakkelijk van elkaar los te maken waardoor je het goed kan opbergen. Metalen etagere zonder borden €per stuk engelse borden en die zijn eventueel los te koop.


En maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit. Bij BordenEnzo bent u gegarandeerd aan het juiste adres voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Wij onderhouden nauw contact met onze leveranciers om er zeker van te zijn dat de producten die wij aanbieden horeca geschikt zijn en aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. De mooiste etagères vind je op Blokker. Blokker beschikt over een ruim assortiment aan de leukste etagères.


ASA Selection Etagere A Table Serveer overheerlijke creaties op een stijlvolle manier met het ASA Selection Etagere A Table. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Kies uit producten vanaf € 99.


Wanneer u vragen heeft over dit product, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Wij doen ons best om uw opmerking of vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Na gebruik demonteer je de etagère en reinig je de borden in de vaatwasmachine. Berg de losse onderdelen op totdat er weer een gelegenheid voorbij komt om de etagère uit de kast te halen.


Met een étagère toon je op een feestelijk manier stapels bonbons, fruit, koekjes of scones voor een high tea. Koop er een in de winkel of nog leuker: maak zelf een étagère van oud servies. Buffet etagère met porseleinen borden op een stijlvol zwart rek. Bijvoorbeeld geschikt voor en high tea of lekkere zoetigheden op te presenteren. Nu in de aanbieding voor maar €395.


Of het nu een etagere is om een schaal met fruits de mer te presenteren, etagères voor het buffet of etagères met borden of ramekin, bij Horeca world kunt u die allemaal vinden. Ze zijn allemaal te verkrijgen in meerdere maten. Leuk zijn ook de ramekin-etagères die plaats bieden aan zowel kleine keramische bakjes als grote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts