maandag 28 januari 2019

Dekkende beits tuinhuis

Naar wens gemonteerd door vakmensen. Bij De Hoeve Buitenleven koopt u uw blokhut, veranda en meer! Altijd supersnel geleverd! Werken en studeren in de natuur?


Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Beits heeft een vochtregulerende werking en dat houdt in dat bij een juiste verwerking en keuze van beits , nat hout niet verrot.

Je kunt kiezen voor transparante beits of dekkende beits met een kleurtje. Je kunt natuurlijk ook kiezen om het tuinhuis een hele andere kleur te geven dan de houtkleur. Je tuinhuis , schuur of blokhut beitsen is altijd een goed idee. Zo kun je deze niet alleen een andere uitstraling geven, maar zorg je er ook voor dat je tuinhuis of schuur lang meegaat.


Beits heeft namelijk een vochtregulerende werking: als je beits op de juiste manier verwerkt en ook de goede beits kiest, zal het natte hout niet verrotten. Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Je wil graag een tuinhuis in een moderne look?


In deze video tonen we hoe je te werk gaat om je tuinhuis te beitsen met een gekleurde, dekkende beits.

De beits geeft kleur aan het hout, maar de houtstructuur blijft zichtbaar. Tevens is het oplosmiddelarm, gemakkelijk te verwerken en beschermt het de ondergrond vele jaren. Voor dekkende beits kan je ook kiezen voor een ronde borstel voor hoeken en kanten en een rol voor de grotere oppervlakken. Breng op dezelfde manier een tweede en een derde laag beits aan. Op hout dat al eens gebeitst was en waarvan de eindlagen nog in goede staat zijn, en wanneer je dekkende beits gebruikt volstaan twee lagen.


De toepassing van dekkende beitsen. Dekkende beitsen zijn breed toepasbaar. Te denken valt aan het beitsen van schuttingen met schuttingbeits.


Maar ook kun je dekkende beitsen als buitenbeits gebruiken voor pergola’s, houten hekjes, spoorbielzen of de houten onderdelen van het huis. Schuttingbeits is een perfecte beits voor als je de. Beitsen voor buiten zijn namelijk uv-bestendig en vochtregulerend en beschermen zo tegen weer en wind! Een beits verrijkt de natuurlijke houtkleur, maar er zijn ook dekkende buitenbeitsen in diverse kleuren beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie, klassieke groene buitendeur?


Of een tijdloos donkerblauw hekwerk? Uw blokhut met beits aflakken is een must voor een lange levensduur en goede bescherming. De Embadecor transparante beitsen , doorgaans gebruikt voor het doorzichtig aflakken van geïmpregneerde blokhutten.


De andere variant zijn de dekkende Embalan beitsen.

Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Bekijk nu onze voorraad Blokhutten! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


Wij hebben verschillende dekkende beisten welke jou tuinhuis uitstekend zal beschermen tegen weer en wind. Transparante beisten geven naast kleur ook de juiste bescherming, hierdoor zal de levensduur van jou tuinhuis of tuinhuisje behoorlijk verlengen. Tuinhuisje Beitsen met dekkende beits. De keuze voor beitsen , lakken of oliën hangt natuurlijk af van wat u decoratief voor ogen heeft, maar ook in hoeverre u bereid bent om het werk te onderhouden.


Wilt u een tuinhuis verven zonder al teveel onderhoud? Beits : Er bestaan dekkende beitsen maar over het algemeen is een beits semi-transparant wat betekent dat je de houtnerven er doorheen ziet. Daarnaast is het voordeel dat je voor beits niet per se grondverf nodig hebt.


Beits trekt namelijk in de houtvezels van je tuinhuisje waardoor het hout langdurig wordt beschermd tegen verwering. Geef uw blokhut of tuinhuis een prachtige kleur en bescherm tegelijk het hout tegen beschadigingen. Zo geniet u maximaal van uw tuinhuis of blokhut! De beits ideaal voor het beitsen van schuurtjes, tuinhuizen , blokhutten en ander houtwerk.


Deze beits is bijzonder impregnerend en voedt en beschermt het hout tegen alle weersinvloeden. Gekleurde of transparante beits. Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven.


In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts