vrijdag 11 januari 2019

Karlsson klok wijzers

Karlsson klok wijzers

Bestel Karlsson Klokken bij fonQ. Kies uit 2producten vanaf € 120. Shop Karlsson tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Karlsson klok wijzers

Uitgebreid Karlsson assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis! Karlsson -expert heeft een prachtig aanbod klokken voor u klaarstaan van dit veelzijdige merk. Karlsson is een gerenommeerd Nederlands klokkenmerk dat haar klokken wereldwijd verkoopt. Met een klok van Karlsson bent u verzekerd van goede kwaliteit, originele grafische creaties en een innovatieve ontwerpen.


Ben heel tevreden over het product, en het is een lust voor het oog. Dit doen we omdat we weten dat deze combinatie werken en omdat er een grote kans dat de oude wijzers niet op het nieuwe uurwerk passen. Dit komt doordat uurwerken van verschillende fabrikanten van asdiktes verschillen. De Karlsson Charm is een stijlvolle wandklok met een design dat eenvoudig, maar zeer stijlvol is.


In deze klok is een slanke, stalen behuizing gecombineerd met een minimalistisch vormgegeven wijzerplaat. Deze wandklok is ontworpen met veel aandacht voor detail. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de wijzers , die ook allebei een andere kleur hebben. Karlsson klok Little Big Time is een prachtige designklok voor aan de wand. Karlsson wandklokken zijn er in alle soorten en maten.


De klok is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van cm. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken, maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. De wandklokken van Karlsson zijn er bovendien in vele. Goudkleurige DIY Klok Wijzers Deze goudkleurige Do It Yourself (DIY) klok wijzers hebben een eenvoudig, simpel design. Handig voor het repareren, vervangen of maken van een klok.


De wijzers worden aangedreven door AA batterij (niet inbegrepen). De klokken van dit Nederlandse merk worden wereldwijd verkocht. Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie.


Genoeg aan alleen de wijzers van een klok ? Dan is de Little big time van Karlsson iets voor jou. Erg duidelijk af te lezen met een maximale diameter van centimeter. Gemaakt van aluminium dus lekker licht.


Tikgeluid Deze klok heeft een normaal tikgeluid. Deze worden niet meegeleverd. Batterijen Deze klok werkt op AA batterijen. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De Little Big Time klok bestaat uit twee zwart kleurige wijzers gemaakt van aluminium. Het krachtige kunstleder design met zijn smalle wijzers past in elk interieur.


De grijze Karlsson - klok heeft grijze reliefcijfers, gouden wijzers en werkt op AA-batterij. Dat maakt deze klok zeer geschikt voor toepassing in kleine ruimtes. Van nuchter minimalisme tot fleurige speelshei Karlsson blijft steeds weer verrassen.


Of u nu een wandklok, wekker of bureauklok zoekt, Karlsson heeft een breed assortiment voor jong en oud. Bent u van plan om uw interieur te restylen of wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau? U kunt gewoon een bestelling plaatsen maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts