donderdag 24 januari 2019

Glas snijden eindhoven

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Keuken interieur accessoires.

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Wij zijn de erkend glaszetter én glasspecialist bij uitstek. U kunt bij ons terecht voor een heldere vrijblijvende offerte, goede leveringsvoorwaarden en deskundig advies!


In het magazijn in Eindhoven hebben we een grote sortering glassoorten. Enkel glas , figuurglas, draadglas, en gelaagd glas staan in grote afmetingen klaar om op maat gesneden te worden. Ook het bewerken van glas zoals slijpen en gaten boren kunnen we ter plaatse voor u doen.

Wij bieden vele soorten glas , dus u heeft een ruime als u glas op maat door ons laat maken. Zo hebben we ervaring met gehard glas , glas in loo sierglas, figuurglas, draadglas en veiligheidsglas. Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal jaar garantie.


Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw woonverzekering meeverzekerd. Stap – Bestelling afronden: je kiest de gewenste afhaal- of leverdatum in Eindhoven , controleert de bestelling en betaalt op een veilige manier. Glas snijden in Eindhoven.


Vervolgens snijden wij de glasplaat voor je op maat. Onze glasplaten zijn altijd van hoge kwaliteit en we leveren deze gratis op locatie. Heb je speciale wensen of vragen? Op deze pagina vindt u informatie over onze glas werkplaats.


Dit is een nieuw type glas , ook wel museumglas genoem wat bijna geen schitteringen en reflectie geeft. Het is haast alsof er geen glas meer voor zit: met Artglass komt uw kunstwerk pas écht tot leven. Standaard oplossingen of specifiek maatwerk, altijd gepaard met deskundige voorlichting en gericht advies. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Helmond bedienen we als groothandel in glas een gestaag uitbreidende kring van opdrachtgevers. Voor een beginner is het moeilijk om een rond figuur uit te snijden , dit is iets wat een expert voor u kan doen.


Een beginner begint met het snijden van rechte lijnen en kan maximaal een stuk glas snijden van mm dikte.

Dikker glas of een rond figuur kunt u het beste overlaten aan de experts, zij maken het snel voor u op maat. Dubbel glas in Eindhoven plaatsen. Jaren geleden was dubbel glas in Eindhoven de meest isolerende glassoort. Tegenwoordig zijn er zoveel beter isolerende glassoorten, dat dubbel glas in Eindhoven eigenlijk alleen nog gebruikt wordt in de vervangingsmarkt. Resultaten van zoekmachines!


Bent u op zoek naar een vakkundig en solide bedrijf voor productie, levering en plaatsing van glas en spiegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast levering en plaatsen van diverse soorten glas , kunnen wij u ook deskundig adviseren over toepassing van glas in de meest uiteenlopende situaties en constructies.


Douchedeuren, trapschotten, traptredes, spiegels, scheidingswanden, deuren, keukenachterwanden, isolatieglas en nog veel meer voor thuis en voor bedrijven! Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt het onderstaande contactformulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteindelijk is snijden van glas een kwestie van ervaring.


Ga er ook van uit dat mm dik glas het maximum is dat een beginner zou willen snijden. Snijden van dik glas is echt iets voor de vakman. Wanneer dit glas breekt, valt het in fijne stukjes uit elkaar die in principe niet scherp zijn.


Je kunt je dus niet snijden , wanneer een gehard glasplaat kapot gaat. Gehard veiligheidsglas wordt standaard onafgewerkt gelever Indien gewenst kunnen wij het glas voor u laten bewerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts