maandag 14 januari 2019

Bistro kapstok wit

Kapstokken voor elke ruimte. Shop nu uit ons assortiment Witte kapstokken. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. De bistro - kapstok was makkelijk in elkaar te zetten. Het bovenste deel zit los op een pin zodat hij er af kan worden gehaald voor vervoer. We hebben een foto shoot gedaan met deze kapstok als decorstuk en bijpassende stoeltjes voor de modellen. De Afteroom kapstok van Menu is verkrijgbaar in het zwart of in het wit.


Hij is gemaakt van gepoedercoat metaal. Wij zijn pas in ons eerste huis getrokken en zochten specifiek een witte kapstok naargelang onze interieur. Perfect van grootte en goed materiaal, handig is dat het bovenste deel rond kan draaien.

Dit prachtige design kapstok paneel is onmisbaar in de hal! Deze tijdloze kapstok is wit van kleur en heeft handige legplank bovenop. De witte kleur van deze kapstok geeft een frisse en lichte uitstraling in je hal. Combineer deze kapstok met een van de andere producten uit de Adana collectie. Nooit meer rondslingerende jassen in huis.


Met deze staande kapstok heb je altijd een plekje voor je jas, sjaals, nutsen en tassen. Deze V-Part Bistro kapstok met parapluhouder is de elegante oplossing voor het opbergen van al je jassen en paraplu's. De kapstok is van hout gemaakt.


Houten kapstok met parapluhouder en draaibare kroon met haken. Koop hem snel bij onze partner. Fabrikant van deze staande kapstok is het solide Nederlandse bedrijf Woood. Zoals je van Woood mag verwachten wordt er louter gebruik gemaakt van duurzaam hout.


Om te beginnen is het een kapstok met zwarte metalen haken waar je jassen en tassen aan kunt hangen. Verder heeft het halmeubel een zitbank met ecru kleurig kussen. De zitbank kan met een klep geopend worden waardoor je veel. Ruim aanbod Wit kapstokken.


Kies uit 2producten vanaf € 99.

Makkelijk en snel via Vergelijk. Nostalgisch model staande kapstok , ook leverbaar in de kleur zwart. Onderin de kapstok kunt u uw paraplu of wandelstok kwijt. Deze kapstok is ook handig voor op de slaapkamer. Wij hebben de goedkoopste V-Part Bistro kapstok met parapluhouder - wit in het assortiment.


Staande kaptok Bistro - wit - 64x64x2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts