maandag 21 januari 2019

Oyoy kussen

Bestel oyoy speelgoed online. Ontdek ons unieke assortiment! Altijd het nieuwste speeldgoed. Stoer of juist meisjesachtig? Djeco Spelletjes online bestellen.


Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.

Webshop voor OYOY - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Kies uit producten vanaf € 399. Super leuke kussen of knuffel van een grappige vis de Little Finn Cushion van het merk OYOY.


Een vrolijke kussen of knuffel van een grappige vis met tuitlipjes voor op een stoel, bed of bank. Gemaakt van 1 gebreid katoen en de vulling bestaat uit zachte vezels. Een eye-catcher in de baby- en kinderkamer!

En vanaf nu je allerbeste vriendje. Shop hier Scandinavisch design van OYOY met een Japanse twist! Cactus kussen Klein - lichtgroen € 319. OYOY Kussen - Slinkii Dog Cushion. Op de andere kant van het kussen staan vrolijke stippen.


OYOY mini stijvolle accessoires voor de baby- en kinderkamer. De kinderkamer accessoires uit Denmarken zijn helemaal van deze tij kwaliteit en ontwerp smelten samen in artikelen die kinderen aanspreken, kussens met dieren gezichten, een kussen in vorm van een tipi, een gekke cactus of de beer Knut. Dit sierkussen komt uit de collectie van het Deense merk OYOY.


Geometrische en grafische patronen en verbluffende kleuren zijn de essenties van de Fluffy Herringbone Cushion-serie. Een eenvoudig maar toch decoratief en comfortabel kussen. Het Fluffy Herringbone kussen is gemaakt van organisch katoen, jacquard gebreid.


Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Met het Roa kussen van OYOY haalt u eenvoudig meer kleur in huis! Een trendy organisch patroon, beschikbaar in verschillende kleuren.


Met zijn gestreepte patroon in blauwe tinten ziet het kussen er heel eenvoudig en elegant uit. Met zijn fijne kleurencombinatie van mintgroen en lichtblauw ziet het Dot Dot- kussen er tegelijkertijd rustgevend en dynamisch uit.

Ga comfortabel zitten met het Cima- kussen in een levendig, kleurrijk patroon, wat het kussen een moderne en edgy uitstraling geeft. De letters bevestigen de Deense identiteit van het bedrijf. Het kussen is gemaakt van 1 organisch katoen, geweven jacquard.


OYOY creëert producten van hoge kwaliteit, waarbij gefocust wordt op vorm, functie, kleur en prachtige materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts