maandag 28 januari 2019

Mr white klok

Mr white klok

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. White is een prachtige designklok voor aan de wand.


De klok is gemaakt van metaal en heeft een diameter van 3cm. De behuizing en wijzers van de klok zijn gegoten in een koperkleur. Ze vormen een leuk contrast met de minimalistische vormgeving. De klok heeft een diameter van 3centimeter en komt ongeveer centimeter van de muur af.


Dit model is afgewerkt met een koperen rand en een witte wijzerplaat. Door deze combinatie krijgt de Mr White klok een zeer fijne uitstraling mee wat hem zeer geschikt maakt voor verschillende interieurs. In de woonkamer komt hij het beste tot zijn recht. Deze hebben namelijk dezelfde. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Mr white klok

White Numbers JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. White wandklok zilver is tijdelijk uitverkocht. Bij de productspecificaties van iedere klok wordt aangegeven of deze volledig stil werkt of dat deze een zacht, tikkend geluid maakt.


Op zoek naar betaalbare producten op het gebied van wonen, slapen, tienerslapen en woonaccessoires? Hierdoor krijg je een mooi, stijlvol effect aan jouw muur. Verfraaien van uw huis met klokken.


Ruim assortiment online bestellen! Vandaag bestel morgen in huis! White heeft een trendy uitstraling en past perfect in zowel een strak als een romantisch (slaapkamer)interieur.


Met deze klok ben je in ieder geval altijd bij de tijd! Het bezorgtarief van dit product (kleine afmetingen) is afhankelijk van de waarde van de bestelling. De klokken van dit Nederlandse merk worden wereldwijd verkocht. Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie.


Expo XL › Klokken › Karlsson Mr. Stijlvolle moderne wandklok van het bekende merk Karlsson, type Mr. Bij de Karlsson wandklok Mister White stripes (station) zijn de streepjes in de witte kunststof wijzerplaat gestanst. Klok Mr White van Karlsson heeft een prachtige koperen rand waardoor de klok nog meer uitstraling krijgt. Een klassiek model, maar wel met een stil uurwerk.


Heerlijk, want zo hoor je geen overbodig getik. Zo kun je lekker ongestoord slapen, totdat het alarm afgaat natuurlijk! White numbers wandklok van karlsson verklapt al waar deze klok zijn frisse look aan dankt: de.


Witte achtergrond met chromen rand. Voor deze gelegenheid is de wandklok is een prachtig koperkleurig jasje gestoken en is hij bovendien voorzien van bijpassende koperkleurige wijzers. Mr white klok van het merk Huismerk - Trendhopper is beschikbaar bij Trendhopper voor de prijs van €44.


Karlsson is een Nederlands Klokkenmerk dat ondertussen over de hele wereld verkocht wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts