donderdag 31 januari 2019

Harvink smile aanbieding

Specialistisch advies nodig? Stoelen voor de laagste prijs. HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM. De aangeboden items zijn oude collectie, prototypes, komen uit onze showroom of zijn gebruikt voor beurzen, evenementen en fotoshoots.


SMILE frame - zwart stof- Hallingdal 9incl.

Een 5- of 3-zitter met een eigen karakter en toch heel makkelijk te combineren. Harvink , eigenzinnige meubels, zeker niet standaard! Nieuwe invalshoeken geven nieuwe inzichten. Details bepalen het verschil en houden je blik op de bank vast.


Di t zijn de lopende acties van deze maand: Actie Clip Voordelige setprijs bij aankoop van de fauteuil mét hocker. Klik hier voor meer informatie. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Op zoek naar de SMIILE zitbank van HARVINK of deskundig advies?


Bezoek onze showroom of bekijk onze modellen online. Hiedoor heeft de bank een vriendelijke uitstraling. De bank is verkrijgbaar als 2-zits of 3-zitsbank. Smile heeft een eigenzinnig karakter, maar is makkelijk te combineren met andere meubelen.


Voor de bekleding kunt u kiezen uit verschillende stof- en ledersoorten. Onze interieur adviseurs helpen u graag. Een 2- of 3-zitsbank Smile met een eigen karakter en toch heel makkelijk te combineren.


Uitvoering in leder heeft meer stiknaden. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt! Kijk mee, denk mee, beslis mee. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Deze pin is ontdekt door HARVINK.


Zo is het bij ons altijd sale. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Dit komt door de rechte lijnen en het zichtbare frame van geschuurd chroom. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Dit showroommodel is te bezichtigen in onze showroom in Zeist! Leder Basic is een zacht en soepel leer met een fijne print met een dikte tussen en mm. Leder Plus is een robuuste leerkwaliteit met een dikte tussen en mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts