vrijdag 18 januari 2019

Eiken beits

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Kwaliteit voor de laagste prijs! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie warme mahonie tint, of een mooie klassieke eiken look. GAMMA binnenbeits transparant gerookt eiken zijdeglans 2ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf.


Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst. Voor eiken neemt men best geen leidingwater maar gedemineraliseerd water.

Het ijzer in leidingwater kan eiken blauw-grijs-zwart doen verkleuren door contact met het looizuur die zich van nature uit in deze houtsoort bevindt. Daarom ook beter ontvetten met een synthetische thinner ipv denneharszeep, deze kan ook het eiken doen verkleuren. Wenst u een andere behandeling (olie, vloerlak, binnen, buiten) voor eikenhout bekijk dan: Eiken behandelen. Welke beits voor eikenhout?


De meest duurzame transparante filmvormende buitenbeits van Jotun voor uw eikenhout is Jotun Demidekk Strukturlasyr. Met deze beits haalt u onderhoudsintervallen van tot jaar. Quick verouderingsbeits is een zeer gebruiksvriendelijke beits op waterbasis en geeft uw eiken houten paneel een verouderde uitstraling. Het is geschikt om onbewerkt eikenhout de door u gekozen kleur te geven.


De KARWEI binnenbeits interieur eiken transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm. In deze categorie vindt u verschillende beitsen welke wij in ons assortiment hebben. Elke beits heeft zijn eigen uitstraling.


Over het algemeen is de gebruiksaanwijzing redelijk gelijk. Bij speciale houtsoorten is het wel aanbevolen om de beitsen eerst uit te testen. Rambo beits , Glitsa parketlak, CetaBever binnenbeits.

Bij GAMMA vind je beitsen , lakken en vernis van verschillende bekende merken, zoals Rambo, Glitsa en CetaBever. Met een dekkende beits kan je oud of verkleurd hout een nieuwe look geven en tegelijkertijd beschermen. GAMMA verkoopt dekkende beits in veel verschillende kleuren. Nu zou ik die graag donderker maken zodat de kast gaat passen bij mijn tafel (donker gerookt eiken ). Welk product (lak, beits , was, olie) zou ik daar het beste voor kunnen gebruiken en hoe kan ik de kast (veel randjes en raampjes) het beste kunnen voorbewerken, schuren of op een andere manier?


De topkwaliteit beitsen zijn eenvoudig aan te brengen, bijvoorbeeld door te beitsen met een verfspuit. Iedere beits heeft bepaalde unieke eigenschappen, zo is er bijvoorbeeld gekleurde tuinbeits voor geïmpregneerd hout, houtbeschermer in een mooie houttint als walnoot of beuken en natuurlijk de dekkende buitenbeits. Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Beits tegen de laagste prijzen. Ik verkoop dit omdat de kleur niet bij de trap past. Slechts week oud en traptrede mee gelakt. Je vloer beitsen of lakken hoeft geen dagen durende, stinkende of milieubelastende klus te zijn! Bovendien stinkt het niet en is het ook nog eens veel minder schadelijk voor het milieu.


Experimenteer als je dat wilt met het gebruik van verschillende kleuren voor verschillende delen van het meubel. Wil je graag een sterk hoogglans effect? Voordeel van beits is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis.


Hieronder vind je een overzicht van alle benodigdheden om te beitsen , een stappenplan en een aantal tips. Klik dan hier om naar alle beitsen te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts