dinsdag 29 januari 2019

Verf verwijderen buitenmuur

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ben je die oude verflaag op je gevel beu? Wij tonen hoe je deze veilig verwijdert. Latex verwijderen van een bakstenen muur lijkt een hele klus. Met afbijtmiddel is het echter zo gepiept.


Wie met afbijtmiddel werkt, moet zich echter wel goed beschermen. Ook moet je weten welke stappen je precies moet doorlopen voor het verwijderen van muurverf van een buitenmuur. In dit blog lees je hier alles over!


Willems Renovatie, aannemer in het verwijderen van verf met een zandstraaltechniek en bijkomende afbijtpasta. Verf verwijderen van een gevel of muur is een onbegonnen werk als doe-het-zelver. Een van de manieren om verf te verwijderen is door middel van de stoomtechniek. Hierbij wordt water verhit tot 1graden en met 1bar tegen de gevel of muur gespoten. De stoom die van het kokende water komt dringt door in de diepte en zo wordt de verf als het ware opgelost van de gevel.


De ondergrond is dan te oneffen en vuil waardoor de verf niet kan hechten. De verf werd blootgesteld aan regen, dauw of vochtigheid vlak na het verven.

Informeer je over de tijd die je verf nodig heeft om te drogen en respecteer die zo goed mogelijk. De droogtijd die op de verfpot vermeld staat, geldt bij een temperatuur van 20°C. Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Buitenmuur verven , dat kan.


Hoe je het verven van een buitenmuur het beste aanpakt, dat lees je in dit artikel. Want zoals geldt bij elke verfklus, geldt natuurlijk ook voor het schilderen van een muur, een gevel of een andere betonnen ondergrond. Een goed begin is het halve werk! Baksteen, beton of toch gips?


Wanneer het er pas op zit, is het advies de verf te laten drogen en daarna weg te krabben. Met oplosmiddel of, bij watergedragen verven , met water verwijderen , levert vaak een ongewenst resultaat op. Verf trekt dan in de steen, geeft een grotere vlek en is dan helemaal niet meer te verwijderen. Voorzichtig krabben is de remedie.


De afgebladderde delen heb ik al verwijderd maar er zit nog redelijk veel verf vast op de stenen. Kies uit producten vanaf € 295. Je verft van boven tot halverwege de muur en verf dan vanaf halverwege de muur tot aan de grond. Daarna ga je verder aan de linker- of rechterzijde met de volgende verfbaan.


Bij kleinere oppervakken, of dicht bij de kozijnen, gebruik je een smalle verfroller. Let op dat je een natte verf -rand houdt en dat je werkt van droog naar nat. Het resultaat is oogverblindend.


Wacht niet langer en vraag om advies van HGT Geveltechniek. De vorige bewoners hebben de schuur wit geverf wij zouden graag de oude steen weer zien. We willen de verf verwijderen van de buitenmuur op de schuur. Verf die nog redelijk vastzit, maar waar al kleine blaasjes te zien zijn moet ook verwijderd worden.


Dat kan snel met de verfföhn. Alternatief is verwijderen met verfafbijtmiddel. Als echter op de meeste plaatsten de verf nog goed vastzit, kun je beter alleen een verfkrabber en schuurpapier gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts