woensdag 23 januari 2019

Elho moestuin

Kies uit 5producten vanaf € 80. Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen. Zelf heb ik een moestuin van 100m2.


Elho moestuin

Dit is helemaal niet klein maar naar mijn mening te klein om een gedeelte te reserveren om er alleen aardappelen op te kweken. De tijd dat er dan niks gebeurt op dit stuk grond is best wel lang en dat vind ik zonde. Daarom zijn de aardappel potten ideaal. Floors moestuin - Kweken met de Light Garden van elho Heb jij wel eens je eigen kruiden of groenten binnen geprobeerd op te kweken terwijl er niet voldoende zonlicht was? Dan heb je vast gemerkt dat dat nog niet zo makkelijk is.


De tuin is voorzien van wielen en kan daardoor in een handomdraai worden verplaatst. Makkelijk als je de planten in de zon wil zetten of de tuin even in de weg staat. Hij is voorzien van wielen en kan daardoor in een handomdraai worden verplaatst. Daar heb je echt geen grote tuin of veel ruimte voor nodig. Waar en hoe je ook woont, er is altijd plek voor een moestuin.


Elho moestuin

Met de juiste producten en een klein beetje hulp van elho , tover je voor je het weet groenten, fruit en kruiden uit je eigen tuin op tafel! Hoe je van jouw moestuin een succes maakt, dat leggen we je. In deze kweektafel van Elho kunt u gemakkelijk groenten of kruiden kweken. Elho Moestuinbakken koop je eenvoudig online bij bol.


Er bevinden zich gaten in de poten voor waterafvoer. Ook geschikt voor de kleine makers. De tafel heeft een prettige werkhoogte waardoor je kunt blijven staan tijdens het werken en is gemaakt van gerecycled kunststof.


Elho moestuin

Deze Kweektafel van Elho is zwart van kleur. Met de elho Green Basics moestuin op wielen kweek je kruiden, groenten en fruit op je (dak)terras op balkon. De bak is gemaakt van gerecycled kunststof en heeft handige wieltjes zodat je de bak makkelijk verplaatst. De ideale plek voor jouw stekjes!


Begin je eigen moestuin met een Elho Green Basics Kweekbak. Het kweekseizoen is begonnen. Voor Elho kweekpotten of kweekbakken ben je met de Green Basics collectie aan het juiste adres.


De Green Basics kweekbak XXL van Elho is een moestuinbak uit kunststof in de kleur lime. Hij staat op poten, dus je kan makkelijk werken zonder je te bukken. De voordelen van deze bak? Aan de bovenzijde van de kap zitten vier ventilatieregelaars, waarmee de temperatuur en luchttoevoer geregeld kan worden.


In deze kweektafel van Elho kunt u groenten of kruiden kweken. Met deze kap zorgt u voor een optimaal groeiklimaat! Ik doe heel graag mee #128578; ! Mijn man droomt al jaren van een moestuin maar onze tuin is er veel te klein voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts