dinsdag 15 januari 2019

Wekker groen

Kies uit producten vanaf € 199. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wekkers van alle merken op beslist. Groot minpunt voor mij is het volume van het alarm, simpelweg niet hard genoeg en een wekker dient toch om wakker gemaakt te worden.

Kan deze wekker dus niet aanbevelen voor degene die een hard volume wenst te horen. Van deze groene retro wekker van Kikkerland wordt je toch direct vrolijk. Daar vindt je altijd een mooi plekje voor. Niet alleen de uitstraling is retro maar ook de bediening. Aan de achterkant van de wekker zitten twee draaiknoppen.


Een eenvoudige wekker met een secondewijzer die niet tikt, maar sleept en daardoor vrijwel geruisloos is. De wekker heeft een aan- en uitknop op de achterkant. U ontvangt bij ons altijd gratis nieuwe batterijen bij uw wekker.

Het duidelijke cijferblad maakt het lezen van de kloktijd makkelijker. Een ongestoorde slaap is mogelijk dankzij het geruisarme quarzwerk. Een LED wekker met een stekker, waarvan de LED cijfers de hele dag (en nacht) licht geven en dus altijd makkelijk af te lezen zijn.


Ik raad iedereen af deze slaaptrainer te kopen. Ziet er leuk uit, maar bij ons deed het display het al op dag niet meer. Een paar keer werkte het om de batterijen er opnieuw in te doen, maar op dag was het display helemaal kapot. De koperen kast zorgt voor een exclusieve uitstraling. Klankkwaliteit in verhouding tot kleine prijs dus normaal.


Zeer heldere display, hij staat in de badkamer en verlicht de hele kamer. Helderheid kan wel aangepast worden. De laatste wekkers trends. Word vrolijk wakker met deze groene wekker. Verder heeft de wekker een Quartz uurwerk, dit betekent dat de tijdsaanduiding precies en betrouwbaar is.


Wanneer de wekker afgaat kan je het alarm uitzetten door aan de bovenkant op de grote groene knop te drukken. Een grote LED wekker met een stekker, waarvan de LED cijfers de hele dag (en nacht) licht geven. De tijd is dus uur per dag makkelijk af te lezen.


De grote wekker heeft een zeer indringende wektoon die in twee volumestanden in te stellen is. Karlsson wekker Minimal met koper kleurige rand - Groen.

Dit staande klokje minimal van karlsson heeft een koper kleurige rand met een groene wijzerplaat. Skip to navigation Skip to content. Deze wekker zet zichzelf dus altijd op tijd. Een alarmklok, of wekker , is niet weg te denken uit de slaapkamer! Ondanks het feit dat steeds meer mensen hun mobiele telefoon als wekker gebruiken, zie je in vrijwel elke slaapkamer ook een gewone wekker staan.


Gebruik je ‘m niet om gewekt te worden, dan wel om ’s nachts in één oogopslag de tijd te kunnen zien! Ik heb dus gewoon mijn oude wekker met rode cijfers ernaast staan, om de tijd te kunnen lezen. Nu heb ik een nieuwe wake-up nodig, ik had een van de eerste en deze wil niet meer langzaam helder worden, maar pats, meteen vol licht.


Aaaaagh, maar alle wekkers : oranje of groen display.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts