donderdag 17 januari 2019

Betonvloer verven binnen

Gratis Offertes binnen minuten van Schilders uit uw Regio! Slijt- en krasvaste betonverf. De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod!


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Welk soort verf je nodig hebt, hangt vooral af van de wijze waarop je de vloer gaat belasten. Wil je de betonvloer in de garage gaan schilderen, dan moet je rekening houden met een zware belasting door de autobanden. Tevens spelen oliën en vetten een rol. Koop liever te veel verf in dan te weinig. Op de verpakking staat vermeld hoeveel mje met een blik kunt verven.


Materialen in de originele verpakking kun je met de aankoopbon binnen dertig dagen bij ons retourneren. Onze speciale betonvloer verf bevat een aantal belangrijke eigenschappen. De verf is bijvoorbeeld standaard voorzien van een anti-sliplaag en staat bekend om de hoge slijtvastheid.

Wil je jouw betonnen vloer een nieuwe en sfeervolle look geven of is hij gewoon toe aan een nieuwe verflaag? Een betonvloer verven is perfect mogelijk én kan relatief goedkoop. Alles over de geschikte verfsoorten, aandachtspunten, prijzen voor het schilderen van betonvloeren , … lees je in dit artikel. Het verven van een betonvloer geeft het meest duurzame resultaat met 2-componenten-vloerverf.


Deze verf is slijtvast, vloeistofdicht en gemakkelijk in onderhoud. De voorbereiding en het aanbrengen kunt u eenvoudig zelf doen. Houd wel rekening met de droogtijd.


Lees voor een goede voorbereiding van uw betonnen vloer ook onze artikelen over cementsluier verwijderen, betonvloer ontvetten en betonvloer reparatie. Om een betonnen vloer mooi te kunnen verven , moet vaak eerst een primer worden aangebracht, om ervoor te zorgen dat de betonverf goed aan de ondervloer. Wij hebben alles als het gaat om betonverf muur of vloer. Wij hebben alle soorten betonverf in elke mogelijke. Betonverf muur en betonverf vloer?


Een nieuwe betonvloer of een met cement gerepareerde betonvloer moet tot weken drogen voordat je deze kunt verven. Dit kun je controleren door een stuk plastic folie (Aformaat) op de betonnen ondergrond vast te tapen. Strak en toch een levend product.


Kleurvast, slijtvast en tegelijk comfortabel, voor een verrassend betaalbaar bedrag.

Maaswaal Beton stort haar betonvloeren met passie voor het product en gevoel voor detail. Voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Een betonnen vloer voelt kouder aan aan je voeten dan een andere vloerbekleding. Leg daarom lekker veel vloerkleden neer in je huis.


Voor de bank, in de hal of onder de eettafel. Staat ook nog eens erg gezellig en knus. Overwegingen om uw betonvloer te laten verven Wat zijn precies de belangrijkste overwegingen om een betonvloer te verven ? Verouderde betonvloeren zijn doorgaans moeilijk te onderhouden.


Ook kunnen ze, omdat deze betonvloeren soms langdurig aan de buitenlucht zijn blootgestel na verloop van jaren sterk verontreinigen. Een geschilderede betonvloer ziet er esthetisch beter uit, en is makkelijker schoon te maken. De verf die u nodig heeft is afhankelijk van de belasting en de chemicaliën die op de vloer terecht kunnen komen. Om deze reden bestaan er verschillende soorten betonvloer voor verschillende vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van échte betonvloeren geschikt als woonvloer of bedrijfsvloer.


Volg dit stappenplan om het zelf te verven of je kunt het laten doen. De verf dekt extra goed en heeft een goede hechting op de ondergrond. Het aanbrengen van de verf is heel gemakkelijk.


Wil je een gladde gevlinderde betonvloer verven ? Hout er rekening mee dat je 2-componenten betonverf alleen binnen kunt gebruiken. Buiten zijn de temperatuurverschillen te groot, waardoor het verfsysteem daarvoor niet geschikt is. Ook hornbach heeft een eigen merk verf speciaal voor beton, prijzen vanaf €1voor liter. Het is een zijdeglanzende, waterverdunbare speciale verf voor alle soorten betonvloeren binnen.


Zeer slijtvast, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Let op: niet geschikt voor garagevloeren! Dan is betonverf buiten de perfecte oplossing. Wanneer je buitenruimtes betrekt bij de rest van je interieur krijgt je gehele woning een mooie, moderne en serene uitstraling. De betonverf kleuren zijn in vrijwel iedere variant verkrijgbaar en ook nog eens slijtvast, en dat maakt het de ideale verf voor zowel binnen als buiten.


Voorbereidingen voor het verven van een betonvloer Na uw inspectie van de aanvangsconditie maakt u de betonvloer vetvrij. Dat kan met zeep of een reinigingsmiddel (bijv. Pingo Cleaner).


Vetvlekken verwijdert u door te weken met een reinigingsmiddel en zaagsel te strooien. Na droging verwijdert u alle stof en losse deeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts