donderdag 10 januari 2019

Broodbox

De broodbox van Familiebox. Familiebox kan vanaf nu worden aangevuld met de heerlijke broden van HANDGEMAAKTBROOD. Daarnaast is de box gemaakt van bamboe-melamine, wat betekent dat er natuurlijke bamboevezels aan de melamine zijn toegevoegd. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van!

Bestel hier jouw verse belegde broodjes Veel keuze Pistoletjes Croissant Warme snacks Heerlijke verse broodjes uit Almelo! Erg vervelend als je net zin hebt in een lekker boterham en het brood is op ? Daarom hebben we broodboxen over heel Limburg. Culy ontdekte de broodbox zelf en we kunnen niet anders concluderen dan dat we hier héél enthousiast van worden.


Je kunt de broodbox eenmalig bestellen of gebruikmaken van de broodservice, zodat je elke week, tweewekelijks of maandelijks een box met vers brood ontvangt. En het samenstellen van je eigen broodbox is echt een feestje. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!

Onderstaande prijzen worden gehanteerd bij bezorging. De prijzen kunnen afwijken in onze vestigingen. Een schitterende broodbox met bamboe snijplank als deksel aan de voorzijde. Deze box heeft een stevig sluitende deksel die gemaakt is van bamboe. Met een grootte van 35x24x21.


In de brood box blijft het brood lang houdbaar. Het deksel van deze box kan namelijk ook gebruikt worden als snijplank. Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken.


Voordelig geprijsd en voor 23:besteld is de volgende werkdag in huis! Op biedingen word niet gereageerd. Nieuw Ophalen of Verzenden. Milieuvriendelijke lunchbox Nana van bioplastic.


Duurzaam en voedsel veilig alternatief voor plastic broodtrommeltjes of zakjes. BPA vrije lunchverpakking. U kan een artikel zoeken via de zoekfunctie bovenaan deze pagina, waar u kan zoeken op naam, kleur, omschrijving,.

Broodbox 3: 10x gemengde koud belegde broodjes met. Ook kan u via de verschillende categorieën. Een asortiment herbruikbare broodtrommels, lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg.


Broodtrommel, lunchbox, lunchzakje duurzaam en leuk hergebruiken. Houd je brood heerlijk vers door het te bewaren in een broodbox. Deze broodbox is gemaakt van het duurzame materiaal bamboe. Naast dat het duurzaam is staat het ook nog eens heel mooi in elke keuken.


De klep sluit goed af door de geïntegreerde magneetjes. Ideaal voor het bewaren van brood en andere gebakken producten. Passend bij de voorraadpot. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.


HaakRVS verkoopt RVS producten voor in uw huis, uw keuken, uw tuin en de sport. Bij de Broodjesbox vind je overheerlijke verse broodjes. Vers gemaakt door ons bakery team. Bezorgen vanaf € 2-, van 11:uur tot 14:uur, ook buiten. Maak een selectie, besteldesembrood.


Kies producten en bestel je eigen selectie. Desembroo bij je thuisbezorgd. Het materiaal in dit product kan recyclebaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts