donderdag 24 januari 2019

Spiegel facet

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Groot assortiment spiegels op maat. Facet slijpen is een extra handeling die soms handmatig maar soms ook met een facetmachine gebeurd.


Een spiegel in de badkamer is essentieel.

Het assortiment bestaat uit merken zoals Saniclass, Plieger en Villeroy en Boch tegen zeer betaalbare prijzen. De kans dat u slaagt bij Sanitairwinkel. De spiegel 60x45cm met facet is een spiegel van het merk Plieger. De zilveren spiegel met afmeting 60x45cm is gemaakt van glas, is 4mm dik en afgewerkt met een geslepen facetrand.


Plieger spiegels zijn eenvoudig en veilig te monteren met behulp van de apart verkrijgbare Plieger bevestigingsmiddelen. Onze facet geslepen spiegels kunenn op maat worden gemaakt in vele vormen en is ideaal als blikvanger voor woonkamers, eetkamers, slaapkamers, bedrijfsruimten, gangen en keukens. De andere manieren om de spiegel af te werken: met gewone scherpe randen (mag alleen in een lijst gebruikt worden) een mooie zachte ran voor de veilighei via.


Bekijk ons assortiment Badkamerspiegels in onze Onlineshop.

Eenvoudig online bestellen. Antieke luikse spiegel met facet geslepen glas de spiegel is verweerd op sommige plekken maar dat geeft juist een hele mooie uits. LED verlichting boven 120x65cm 65x120cm.


Vergelijk alle prijzen van Facet spiegel en bespaar tot. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Facet geslepen houdt in dat de randen van de spiegel een brede schuin geslepen zijde hebben in het oppervlak.


Dit facet slijpen is duurder dan poly geslepen spiegel maar geeft een mooi effect. Als u kiest voor Facet geslepen kunt u ook wel of niet kiezen voor polyslijpen. Met polyslijpen heeft u een mooier en niet-scherpe afgewerkte ronde rand. Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand.


Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen, wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Royal plaza Facet spiegel rond 40cm. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker.

Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen. Bekijk alle prijzen van Facet spiegel en bespaar tot. Wandspiegel met zilverkleurige lijst, met facet.


Deze wandspiegel staat prachtig in je woonkamer, slaapkamer of gang. Deze spiegel is ook verkrijgbaar in de kleur zwart. Onze spiegels zijn in diverse formaten leverbaar, er is dus altijd een spiegel voor jouw interieur.


Dit geldt overigens ook voor facet lijsten. De facet heeft dus een identieke stijl. Hoe herken ik een facet spiegel ? Een facet spiegel is heel makkelijk te herkennen omdat het een identieke stijl heeft, namelijk de plat geslepen zijkanten. Ik ben op zoek naar een spiegel van circa 1x 1cm.


Als het facet geslepen is dan met gaten in het glas voor de bevestiging. Het is voor in een badkamer waar eerder een spiegel van dit formaat gehangen heeft. Kies dan voor dit bijzondere exemplaar van Martens Design!


Deze badkamerspiegel bestaat uit meerdere kleine Hexagon spiegeltjes die gezamenlijk een fraai 3D-effect geven. Vind de beste selectie spiegel facet fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit spiegel facet voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Kies voor een verzilverde spiegel waarvan de randen niet meer scherp en strak zijn afgewerkt (p.p. geslepen), als u het aan de muur wilt bevestigen zonder gebruik te maken van een omlijsting of frame.


Kan je de randen van de spiegel aanraken? Spiegel op maat plat poly geslepen bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts