maandag 21 januari 2019

Hardwaxolie kleuren

Osmo Wisch Fix tot goedkoper. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


U kunt Tycho kleurolie producten gebruiken om de juiste kleur aan uw vloer of meubel te geven. U moet uw meubel of vloer altijd nadat u een hardwaxolie kleur heeft aangebracht afwerken met hardwaxolie naturel anders is deze niet goed genoeg beschermd tegen vocht en vuil.

Voor een goede bescherming tegen vocht en vuil dient u de hardwaxolie kleur af te werken met hardwaxolie Naturel of Naturel Mat. Hierbij moet u eerst de kleurolie aanbrengen en. Het bepalen van de juiste kleur is soms erg moeilijk. Wij bieden van al onze producten test blikjes aan zodat u thuis de verschillende kleur (en) kunt uitproberen.


Hardwaxolie van Tycho is zeer geschikt is voor houten vloeren en meubelen. Dit type olie staat ook wel bekend als wasolie, hardwaxolie of hardwax. Wij raden dan ook altijd aan om eerst een testerpotje te bestellen om de kleur uit te proberen.

De kleur van een vloer behandeld met hardwaxolie , is lastig bij te werken. Gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën en wassen met een zogenaamde open poriënstructuur. De verrijkte formule biedt een verbeterde weerstand tegen het herhaaldelijkgebruik van plaatsen zoals een trap. Deze potjes zijn kant-en-klaar op kleur.


Corcol Ready Mix is kant-en-klaar op kleur. Het uiterlijk van vloer met hardwaxolie. Een vloer die met hardwaxolie is afgewerkt, in tegenstelling tot een gelakte vloer, is mat van uitstraling. Containers met verschillende batchnummers moeten worden gemengd om kleurmismatch te voorkomen. Breng met een kortharige verfroller (3-mm) (Zie hieronder) een dunne en gelijkmatige laag olie aan op een klein oppervlak van de vloer (5-m2).


Het geeft een zijdematte, kleurloze en. Webwinkel √ Laagste prijs garantie √ Goedkoop online kopen JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Indien, na tot uur drogen, de gewenste kleur bekomen is, een kleurloze hardwaxolie aanbrengen. Indien dit niet zo is, opnieuw een laag met dezelfde hardwaxolie deco aanbrengen. Een hardwaxolie met een uitstekende slijtvastheid.

Goede vulling, natuurlijke kleur , zeer goede chemische en mechanische weerstand. Zeer mat en glimt niet op. De bestendigheid kan nog verbeterd worden door toevoeging van een harder UA. De olie is in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Door het toevoegen van kleurpigmenten kun je de vloer een kleur geven. Bebo hardwaxolie is ook te koop in diverse kleuren , zoals diverse tinten wit, grijs, bruin en zwart. Bij geoliede houten vloeren is er ook nog een onderscheid in geolied vloeren en vloeren die behandeld zijn met hardwaxolie.


Bij hardwaxolie is er wat was aan de olie toegevoegd. Het beste kun je het merk gebruiken waar je vloer ook mee behandeld is. Bij houten vloeren zijn dat veel mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts