donderdag 10 januari 2019

Cortenstaal plantenbak op maat

Zoek naar cortenstaal plantenbak op de nieuwe KensaQ. Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Op zoek naar een plantenbak die speciaal gemaakt is voor jou? Alle ral kleuren zijn mogelijk, kies een polyester plantenbak welke bij je huis past.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Deze plantenbakken zijn verder onverwoestbaar. De plantenbakken zijn niet geschikt om binnen te plaatsen. De cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Doordat de plantenbak vervaardigd is van cortenstaal neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig.


CorTenstaal die producten voor u op maat maakt. Van trap tot speciale bloembak, niets is ons te gek! Wanneer u een eenvoudige rechthoekige of vierkante plaat op maat wilt, zonder gaten of rondingen, dan is knippen de beste en goedkoopste optie.


WALFiLii plantenbakken in kleur, staal of cortenstaal.

Onze design planters zijn handgemaakte, slag- en slijtvaste eyecatchers van formaat. Houdt u van een ruwe, ongepolijste, industriële look? Dan is cortenstaal úw materiaal! Werkt u met knappe kleuraccenten?


Beschrijving cortenstaal platen Overzicht van de, bij ons, beschikbare cortenstaal platen, welke wij in allerlei vormen en diktes op maat kunnen leveren. Ook cortenstaal laat zich gemakkelijk op maat maken. Cortenstaal plantenbakken op maat. Ideaal voor plantenbakken , kantopsluiting of vijverrand.


OPTIES: verzonken wielen, poten, interne boomverankering, div. Het cortenstaal wordt op maat geknipt en gezet, waardoor deze toepasbaar is voor verschillende maatwerk oplossingen. Plantenbak op maat laten maken? Bij Polyesteplantenbakken. Onze plantenbakken worden gemaakt uit mallen en daardoor ben je niet helemaal vrij in iedere maat , maar door het samenstellen van plantenbakken of het inkorten van de hoogte is er wel heel veel mogelijk.


Deze roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Vind cortenstaal plantenbak als je nu zoekt. Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Wij maken producten als plantenbakken , bloembakken, borderranden, gevelbekleding en brievenbussen van cortenstaal. Wij kunnen alle producten op maat leveren, geheel volgens uw specificaties. Heeft u wat bij een andere leverancier gezien maar is het net niet helemaal wat u zoekt? Een plantenbak van cortenstaal op maat gemaakt kan bij Metaalwinkel Amsterdam.


Geef ons de maatvoering, welke vorm u wilt en wij maken uw plantenbak op maat. Maatwerk cortenstaal platenbakken direct online op maat verkrijgbaar in diverse diktes. Wij leveren op maat gemaakte cortenstalen (ook wel Cor-Ten genoemd) plantenbakken met of zonder bodem, voor binnen en buiten en wel of niet verrijdbaar.


De mooie eigenschap van cortenstaal is dat het zichzelf beschermt. Normaal staal zal gaan roesten maar bij cortenstaal roest alleen de buitenste laag. Deze laag beschermt het staal tegen verdere aantasting door het roestproces. Vaak wordt cortenstaal daarom ook buiten toegepast. Ook met cortenstaal kunnen wij alles op maat leveren.


Dit zorgt ervoor dat we ontzettend flexibel zijn en in veel gevallen uw wensen kunnen waarmaken. Ze zijn bestand tegen vorst en zullen niet kapot vriezen. Verder is het onderhoud van de plantenbakken minimaal. De aluminium plantenbakken kan u best jaarlijks inspuiten met een met aluminiumreiniger.


Wenst u meer informatie over hoe de juiste plantenbak te kiezen. Wij kiezen bewust voor een kwalitatieve afwerking. Of heeft u nog een vraag over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Dit kan door te bellen met Tel.


Wilt u weten met welke prijs u rekening moet houden? Vraag dan een offerte op maat aan en ontdek welk prijskaartje er zit aan een op maat gemaakte bloembak van cortenstaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts