woensdag 16 januari 2019

Welke boiler kiezen

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Wilt u een warmtepomp aanschaffen maar u weet niet welke warmtepomp wij hebben uw graag.


Welke boiler kiezen

Soorten boilers en hun prijs. Ben je van plan om een nieuwe boiler te kopen of wil je een compleet nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen? Info over de verschillende soorten boilers met hun onderhou verbruik, prijzen en advies voor het kiezen van het meest geschikte type volgens jouw verbruik vind je hier. Welke boiler kiezen hangt af van het persoonlijk verbruik.


Hieronder is te zien hoeveel liter je dagelijks zal nodig hebben. Probeer dit zeker niet te krap te rekenen. Het is zonde om binnen enkele jaren een nieuwe boiler te moeten kopen omdat het gezin groter wordt of omdat uw (klein)kinderen op bezoek komen. Een boiler kiezen die past bij je situatie is lastig. Er zijn verschillende factoren waarin je inzicht moet krijgen.


Hoeveel boilers heb ik nodig? Welk merk boiler past bij mij? Krijg info over type boilers en welke je nodig hebt via ons Kenniscentrum. Daalderop en Inventum close-in (hot-fill) keukenboilers.


Wat zijn de voor en nadelen, welke moet je kiezen ? Boiler volume – Bereken zelf hoeveel liter water je nodig hebt. Aangezien de elektrische boiler in de meeste gevallen uitsluitend op het nachttarief is aangesloten zal je moeten kiezen voor een water volume dat voldoet voor het hele gezin. In dit artikel kom je te weten welke boiler inhoud je nodig hebt voor een comfortabel gebruik.


Welke boiler kiezen

Hulp bij de keuze van uw elektrische boiler. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Zo veel verschillende boilers , maar welke boiler is nu het beste voor uw situatie? Met de onderstaande schema’s willen we u helpen in het maken van de juiste keuze.


Welke elektrische boiler kan ik het beste kopen? Lees hier ons artikel over het kiezen van een elektrische boiler ) Als je een elektrische boiler wilt kopen dien je vooral na te denken over de vraag wat voor een soort boiler je nodig zal hebben. Er valt te kiezen tussen een keukenboiler, doorstroomboiler, grote boiler of staande boiler.


Het antwoord vind je in deze keuzehulp voor boilers. Veel elektrische boilers resulteren in een laag energieverbruik en ook voor de prijs hoeft u de aanschaf van een elektrische boiler niet te laten. Vul de keuzehulp in en ontdek welke elektrische boiler het beste bij jouw situatie past! Beantwoord enkele vragen en binnen een minuut heb jij een advies over de juiste boiler die past bij jouw situatie.


We krijgen geregeld vragen over welke boiler er nu gekozen moet worden. Begrijpelijk, we leggen het daarom graag uit! Op onze website boilermarkt.


Voor uw douche en bad water kunt u bijvoorbeeld een elektrische boiler nemen. Een elektrische cv ketel heeft geen rookgasafvoer nodig en is nagenoeg onderhoudsvrij. Wat met een boiler welke uitsluitend op nachtstroom werkt? Op het ogenblik dat er warm water is gebruikt of verbruikt begint de boiler in principe meteen terug met het verwarmen van nieuw water. Dat geldt echter niet voor alle installaties.


U kunt er namelijk ook voor kiezen om de boiler slechts op bepaalde, specifieke tijdstippen in te schakelen. Bij de keuze van een boiler is het te adviseren een boiler te kiezen met de juiste inhou passend bij het gebruik van de bewoners van de woning. Wanneer je voor een elektrische boiler kiest, dan is het van belang dat de capaciteit (inhoud in liters) van de boiler voldoende is om alle tappunten in huis van voldoende warm water te kunnen voorzien. Direct advies Kieswijzer op basis van jouw situatie Welke CW-waarde heb je nodig?


We beginnen met te bepalen welk volume boiler u nodig heeft, en vervolgens welk type boiler het beste bij uw situatie past. Vraag dan bij de leverancier na voor welk materiaal je het beste kunt kiezen en tot welke waarde je maximaal mag ontharden. Meestal mag je niet onder de 10. Aansluiting op nachtstroom. Met welk model stookt u het voordeligst?


U kiest misschien al snel voor een cv-ketel met een hoge capaciteit, maar een ketel met overcapaciteit pakt uiteindelijk juist niet rendabel uit. Daarom is vakkundig advies zo belangrijk. Bij Feenstra kunt u zelf kiezen op welke manier u advies wilt: online of persoonlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts