woensdag 23 januari 2019

Spiegel 180x80

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Ideaal als passpiegel te gebruiken in de hal of kamer.

Horizontaal of verticaal op te hangen. Door spiegels aan de muur te hangen zorgt dit voor extra ruimtelijk effect. Spiegel Acacia spiegel in de kleur light grey. Prachtige landelijke, grote spiegel met een opvallend frame gemaakt van gerecycled hout. De wandspiegel heeft een afmeting van 180xcentimeter.


De robuuste rand is gemaakt van hout en is een echte eyecatcher aan je wand. De spiegel is verticaal op te hangen aan de ophangogen op de achterzijde. Stukjes sloophout welke aan het strand zijn aangespoel uitgezocht en hierna handmatig zijn verwerkt tot een unieke spiegel.


Grootste woonbeleving van Nederland.

Meer dan 2merken onder dak. Buitenmaat: 180xBinnenmaat: 170xAfgewerkt met luxe facet glas. Leverbaar in zilver of brons en maat 210x110cm.


Met deze exclusieve spiegel haalt u de ultieme luxe sfeer in huis! Wat dacht u van handige spiegels met kastjes? Deze spiegel wordt bezorgd met speciaal transport vanwege de omvang van de spiegel. Of misschien hebt u wel veel plezier van een van onze glazen plankjes. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een badkamerspiegel waar de verlichting in zit gebouwd.


Unieke drijfhouten spiegel, 180xcm. Het betreft dus altijd een upcyclede spiegel waarvan het hele houtwerk volledig is hergebruikt. Met een driftwood spiegel haalt u iets unieks in huis. Er bestaat een sensor die ervoor zorgt dat de spiegel automatisch aan gaat als je ervoor staat.


Ook zijn er touch-sensorschakelaars waarbij je met een lichte druk op een sensor de verlichting kan activeren. Het luxe paradepaardje van ons badkamerspiegel assortiment: de spiegel met geïntegreerd planchet. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Een glamoureuze spiegel met een echte schittering! Teakhouten spiegel met brede lijst grof hout.

Levering Bezorging van meubels is mogelijk. Om de juiste verzendkosten te kunnen berekenen, hebben we uw postcode nodig. Attentie: Einde veiling en ophaaldag zijn gewijzigd in opdracht van curator!


Drijfhouten spiegels in vele maten. Een bad van 180xcentimeter is een veel verkochte maat. Deze ligbaden zijn gemaakt van acryl en aan de onderzijde en randen versterkt met lagen glasvezel, waardoor het bad nog sterker en stabieler wordt. Acryl is na productie glad en daardoor nauwelijks vuilgevoelig.


Het is makkelijk af te nemen met een vochtige doek of spons. Spiegels uit driftwood ron vierkant of rechthoekig. Sanitairwinkel kan u bijna alle merken badkamerspiegels leveren. De meest bekende of populaire spiegels treft u onderaan op deze pagina aan.


Uiteraard kunt u ook via onze filters de gewenste spiegel vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts