dinsdag 8 januari 2019

Betonverf trap

Betonverf laagste tegen de Prijs? Bespaar tot wel via kiesproduct. De trap hoef je alleen maar te beschermen met een lak tegen vuil. Ga dan voor een betonlook verf.


Gebruik een goede primer als basis, een paar lagen verf en werk tot slot je trap af met een lak.

Een betonnen trap plaatsen in huis, kantoor, openbaar gebouw, industriebouw. Nood aan een trap in beton op maat? Ontdek hier alles over betontrappen. Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap.


Er bestaan tal van soorten betontrappen, in elke vorm en stijl. Vanwege het intensieve gebruik is het aan te raden een trap te verven met slijtvaste, sterke verf. Bij GAMMA kun je uit een aantal kleuren sneldrogende trapverf kiezen of je laat de verf mengen in een kleur naar wens.

Hoe pak je dat aan je trap in een betonlook verf afschilderen, er zijn verschillende manieren om dit te doen. Plak de overgang tussen de trap en de muur af met afplaktape. Een trap schilderen kost meestal meerdere dagen, maar het is belangrijk dat je de tape nooit te lang laat zitten.


Verwijder de tape direct na het schilderen en breng tape opnieuw aan als je een tweede laag gaat aanbrengen of de treden gaat verven die je nog niet geschilderd hebt. Dit zijn professionele merken die garant staan voor het beste product. Voor een trap is het namelijk belangrijk dat de lak goed beschermt tegen krassen en stoten.


Als je een trap gaat schilderen is het belangrijk dat de lak keihard wordt. Door de harde lak is de trap beschermd tegen krassen en stoten. Deze stoot-, kras- en slijtvaste betonverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten toepassingen.


Op de foto een indicatie van de kleuren door middel van verschillende primers. Schrik niet maar in een dichte trap zit je al snel aan tot m2. Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst!


Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. U denkt er misschien niet meteen aan, maar een houtenvloer met betonverf gaat vaak prima. Dit is vooral interessant bij houten vloeren en trap schilderen die veel belast worden.

Niet alle verven die als betonverf worden verkocht zijn hetzelfde. Ruwol betonverf is naast beton aan te brengen op steen, zandcement, anhydriet en zelfs hout. De verf is beschikbaar in standaard kleuren en meer dan 20. Veel mensen willen graag een betonlook effect en dan het liefst voor hun trap.


Ze willen graag een betonlook trap , maar wat ze tegen houdt zijn vaak twee dingen: Mensen denken dat het veel geld kost. Deze verf is stoot-, kras- en slijtvast en voor zowel binnen als buitentoepassingen geschikt. Dit is een 1-componentverf op waterbasis met een hoge elasticiteit.


Mede daarom is deze betonverf uitermate geschikt voor het verven van trappen. En, niet onbelangrijk, deze verf kunnen we ook in vrijwel alle RAL-kleuren leveren. Voor betonverf buiten kun je gebruik maken van 1-component betonverf , terwijl je binnen de keuze hebt uit 1-component of 2-componenten.


Die laatste is goed geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor een garagevloer waar de auto op komt te staan of in een werkplaats waar zware machines op staan. Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren. Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur. Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen!


De betonlook is industrieel, strak, design en helemaal van nu. Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw. Ook kan je de muren een stoere beton uitstraling geven.


Hoe je dit doet lees je hieronder. Een trap is een praktisch element in je huis, die je met een likje verf een heel eigen karakter kan geven. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is.


Histor heeft speciale antislip trapverf die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts