maandag 14 januari 2019

Groene gordijnen

Bestel eenvoudig je gordijnen met onze online prijsconfigurator. Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Top kwaliteit groene gordijnen , perfect op maat gemaakt. Gratis kleurstalen en levering.


Bekijk nu onze unieke collectie! Groene gordijnen voor de beste prijs.

Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Of bezoek één van onze winkels. Zowel lichtgroen als donkergroen. Een nieuwe trend op het gebied van interieur?


In de woonkamer kun je groene overgordijnen combineren met inbetweens, zodat er overdag genoeg licht de ruimte binnenvalt. Wil je de slaapkamer een groen accentje geven? Ga dan voor verduisterende gordijnen in een donkergroene kleur.


Onze groene gordijnen zijn er in veel uitvoering van limegroen tot donkergroen, kijk snel wat bij jou past!

Naast de keuze in kleur, dessin en print, kun je bij A House of Happiness ook kiezen uit diverse gordijnstoffen. Zo hebben we vitrage gordijnen in groen, maar ook groene gordijnen van velours, of bijvoorbeeld vouwgordijnen van schitterend weefstof in gemêleerde groentinten. Het monteren van je groene gordijnen is kinderlijk eenvoudig. Je kunt ze ophangen aan een rail of een roede.


Bij een op maat gemaakt gordijn kun je jouw gordijn op diverse manieren laten plooien. Bij montage van je maatwerk gordijn aan een roede, kun je kiezen uit diverse inslagringen. Gordijnstof Willem is zacht groen en heeft een stoere look.


Laat je gordijnen op maat maken door Leen Bakker. Het gordijn kan met behulp van de twee draden in. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden?


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


In moeilijke tijden wordt men soms inventief om een probleem op een andere manier op te lossen.

Dat gebeurde in Japan, waar bevolking en bedrijven energie moeten besparen. Gordijnenzorgen voor sfeer, warmte en gezelligheid. Na de atoomramp en de tsunami heeft de regering onder druk van de bevolking besloten alle centrales uiteindelijk te sluiten. Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan groene gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.


Hierdoor kunt u dus snel aan de slag met groene gordijnen. Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t. De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts